Марія Яремчук, Міка Ньютон та Євгенія Власова: куди зникли співачки, як зараз виглядають і чим займаються

Деякі з зірок безслідно зникли з обрію українського шоубізу й практично нічого про себе не сповіщають. Тим часом шанувальники хочуть знати, де перебувають їхні кумири, і як нині виглядають.

Марія Яремчук

Ще 5 років тому спадкоємиця Назарія Яремчука, яка мала всі зіркові задатки, зникла з радарів. Марічка сповістила, що має панічний страх перед виходом на сцену, тому не може продовжувати концертну діяльність.

Як виглядає Марія Яремчук

На момент повномасштабного вторгнення Яремчук перебувала у Львові, де й залишилася. Навіть записала пісню-присвяту українським воїнам. А у травні раптово з’явилася на сцені “Євробачення 2023”. Разом зі Златою Дзюнькою та репером OTOY Марія у другому півфіналі виконала попурі з найславетніших українських пісень, у тому числі в Лондоні лунала й батькова “Родина”.

Міка Ньютон

Ще одна учасниця “Євробачення”, яка представляла Україну у 2011 році, відразу після конкурсу подалася до Америки. Планувала перебувати там 2 роки, але закохалася, вийшла заміж, тому й залишилася.

Як виглядає Міка Ньютон

З бізнесменом Крісом Сааведрою Міка познайомилася в продуктовому магазині. 2018 року вони побралися. А ще за рік стало відомо, що у Ньютон виявили рак яєчників. Попри сумний діагноз білявка сподівається порадувати коханого чоловіка нащадками.

Євгенія Власова

Колишня дружина сопродюсера “ВІА Гри” Дмитра Костюка останнім часом дуже рідко виходить на зв’язок із фоловерами. Геолокацію не вмикає, аби не сповіщати, де саме перебуває.

Як виглядає Євгенія Власова

У квітні співачка відзначила 45-річний ювілей і з цього приводу виклала пост, в якому зазначила:

“Головне в житті це – кохання і вміння пронести його крізь роки буття на планеті Земля”.

На День Незалежності написала, що “найцінніше у житті людини – це воля”. На питання підписників, чи збирається перекладати свої пісні українською мовою, Женя відповіла позитивно.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.