Затворництво чи багатий шик? Оля Полякова живе в усамітненій дачі посеред лісу: там є баня і пасуться кози

Втомившись від міської суєти, Оля Полякова з родиною відпочиває на власному обійсті, яке розташоване за 80 км від Києва. Величезний будинок стоїть на березі Дніпра в оточенні лісу.

Потрапити на територію котеджного містечка стороннім неможливо. На величезній зеленій території на півострові у Бориспільському районі, що належить благовірному Полякової, зведено величезний 2-поверховий зруб на два крила, є басейн, пляж, причал для двох шикарних яхт, альтанка з виглядом на водну гладь.

Будинок Олі Полякової

Будівля облаштована білими меблями й має панорамні вікна. Тут родина релаксує біля каміна і відпочиває після лазні, яка розташована поряд. А добряче напарившись, можна відразу ж стрибнути у величезну бочку з холодною водою чи поніжитися в чані з гарячою.

Будинок Олі Полякової

Не обійшлося без городу, теплиці, стайні для коней та хліва для кіз. Тож Оля годує коханого Вадима виключно натуральними продуктами власного виробництва без ГМО та нітратів.

Будинок Олі Полякової

Кіз на обійсті близько трьох десятків. Із козячого молока готуються елітні сири з різними видами плісняви. В Полякової під них виділений спеціальний холодильник із потрібним мікрокліматом.

Будинок Олі Полякової

Будинок – дерев’яний зруб. Тут 2 поверхи. Під час локдауну зірка часу дарма не гаяла, а прибудувала два крила. Одне з окремим входом призначене для мами. Жінка може вільно проводити час і ніхто з галасливої родини їй не заважатиме. Для пані Світлани добудували 3 кімнати з терасою.

Будинок Олі Полякової

Сама співачка теж має окрему спальню, а з Буряковським не спить, бо чоловік сильно хропить. Відділитися в окрему спальню їй дозволила мамина прибудова. Будинок перебудовували не один раз і не один рік. Схоже, що тепер він уже повністю задовольнив господарів і більше апгрейду не потребує.

Популярне

Схожі статті

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.