Як виглядає батько Тоні Матвієнко, з яким Ніна Матвієнко планувала пару років тому розлучитися

"Життя прожити — не поле перейти". Іноді люди все життя живуть під одним дахом, народжують та виховують дітей й раптом щось наче ламається, вони не можуть лишатися поряд. А потім...

А потім один назавжди уходить у вічність, а другий змушений з цим жити далі.

Чоловік Ніни Матвієнко, як часто кажуть у таких випадках, пережив свою дружину. Вони були поряд більш як 50 років. Народили та виростили трьох прекрасних дітей.

На жаль тепер у Тоні Матвієнко та її братів залишився тільки батько Петро Гончар. Відомо, що він народився у 1949 році, виховувався у родині свого дядька та став досить відомим художником, який передав свій талант синам.

Історія знайомства Петра та Ніни уходить корінням у далекі 70 роки минулого століття. Тоді їх познайомив спільний знайомий, учасник гурту “Явір”. Закохана пара побралася у 1971 році.

Два митці, дві особистості прожили разом пів сторіччя, але у якийсь момент відчули втому від багаторічного тягаря образ та претензій один до одного.

“Захищеною себе ніколи не відчувала”

Ще пару років тому в одному з інтерв’ю пані Ніна, як завжди відверто, без прикрашання розповідала про складні стосунки між нею та чоловіком, про те, що на той час він обрав окреме проживання без родини. Вона не приховувала, що в її душі накопичилась образа на чоловіка, що багато років звалював тягар биту та виховання дітей на її плечі. Пригадувала, наприклад, як через те, що він відмовився побути один раз з дітьми, вона змушена була пропустити важливий концерт, який коштував їй 16 років заборони виїзду за кордон.

Напевно ці двоє давно все пробачили один одному, бо Ніна Митрофанівна говорила:

“Я переживала якісь речі, зради. У мене теж були захоплення, я це розуміла, відпускала. “

На відміну від пані Ніни, світлини Петра Гончара широкий загал бачить не часто, але донька Тоня іноді викладає їх на своїй сторінці в інстаграмі, супроводжуючи теплими коментарями.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.