Зірки, які зіпсували себе пластикою: Ірина Білик винна сама, а Таїсії Повалій “допомогли” (ФОТО)

Представники шоубізнесу часто люблять навідуватись до косметологів, аби покращити свій зовнішній вигляд. Втім, не завжди все виходить так, як того хочуть артисти

Доволі розповсюдженою практикою у шоубізнесі є відвідування косметологів і пластичних хірургів. Розповідаємо про зірок, які свого часу занадто часто навідувались до спеціалістів.

Таїсія Повалій

Скандальна співачка Таїсія Повалій визнала, що зіпсувала зовнішність пластичним втручанням
Скандальна співачка Таїсія Повалій визнала, що зіпсувала зовнішність пластичним втручанням

У нещодавньому коментарі для російських журналістів скандально відома співачка Таїсія Повалій розповіла про те, хто та за яких умов зіпсував її зовнішність. Як виявилось, одна щока артистка більша за іншу. За словами знаменитості, ситуація, яка призвела до такого результату, сталась багато років тому, коли бьюті-індсутрія ще не була так добре розвинута.

Так, на початку власної кар’єри артистка вирішила зробити так званий укол краси. Знаменитість навідалась до пластичного хірурга, який вколов їй біополімерний гель. Таїсія Повалій зізналась, що тоді вона ще навіть не підозрювала, чим усе обернеться. Так, врешті, за зізнанням артистки, гель зрісся з її м’язами, і тепер навіть найдосвіченіші пластичні хірурги нічого не можуть із цим зробити.

Ірина Білик

Як сьогодні виглядає відома українська співачка Ірина Білик, яка робила багато пластики
Як сьогодні виглядає відома українська співачка Ірина Білик, яка робила багато пластики

А ось у випадку з відомою українською співачкою все дещо інакше. Знаменитість зізнається, що ні про одну зі своїх пластичних операцій вона не шкодує. Артистка визнає, що її природна зовнішність її не влаштовувала, тому вона наважилась на кардинальні зміни. Втім, шанувальники представниці української естради активно її критикують, адже вважають, що зі змінами знаменитість таки “переборщила”.

Так, наприклад, користувачі мережі часто пишуть, що після таких кардинальних змін співачка буквально не схожа сама на себе. Варто зазначити, що з початку своєї кар’єри Ірина Білик і дійсно змінила себе до невпізнання.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".