Ліпосакція або робота над собою: співак Шура здивував результатами схуднення (ФОТО)

Російський співак Шура ще з 90-х запам'ятався епатажністю і яскравими витівками. Його образ "без зубів" був його неповторною родзинкою. Зараз у артиста блискуча посмішка, але з'явилися постійні проблеми із зайвою вагою, з якою він регулярно веде боротьбу.

Співак Шура ще з 90-х запам’ятався своєю ексцентричною зовнішністю і поведінкою. Його легко можна було впізнати по незвичайним нарядам — яскраві кофти, жіночі топи та жіночі спідниці. Його концертний образ і зовсім міг складатися з нижньої білизни, легкої накидки і шапки-вушанки.

Але все ж головною фішкою Шури залишалася його посмішка — у співака були відсутні передні зуби.

Певец Шура: сейчас и тогда
Співак Шура: зараз і тоді

Згодом артист став змінюватися — замість зубів вставив рівні вініри, збільшив губи за допомогою силікону і набрав пару десятків зайвих кілограмів.

Дійшло до того, що під фотографіями в його соціальних мережах шанувальники тільки і писали, що про вагу артиста, кажучи, що він “ледве вміщається в кадр при зйомці”.

Шура зимой 2019 года
Шура взимку 2019 року

Але своїм останнім знімком в мережі Instagram Шура зміг дійсно вразити шанувальників. Він різко став стрункішим і став виглядати набагато молодше. Всього за два місяці вага співака зменшився на 20 кілограмів.

Такий значний результат артист і шоумен ніяк не коментує і ігнорує всі питання про метод свого схуднення. Така реакція викликала ряд припущень, що Шура міг скористатися послугами пластичної хірургії і зробити ліпосакцію.

Шура после похудения
Шура після схуднення

Інші ж висунули версію, що в схудненні співака винні заборонені речовини, до вживання яких він нібито міг повернутися через депресію, пов’язану з ожирінням, але сам Олександр свого часу зауважував, що онкологічне захворювання навчило його цінувати життя і назавжди покінчити з наркотиками.

В іншому, Шура зізнався, що головним мотиватором для нього була нова дама серця, про ім’я якої він не поширюється.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.