Хочеться дивитися і дивитися: Ольга Фреймут з “Ревізора” показала всіх трьох дітей від різних батьків

Відома українська журналістка Ольга Фреймут ніколи не любила ділитись подробицями особистого життя. Втім, від допитливих фанів важко приховати абсолютно все

Відома українська журналістка Ольга Фреймут завжди воліла зберігати деталі особистого життя у таємниці. Так, знаменитість не часто розповідає про життя старшої доньки, що вже казати про молодших доньку та сина. Втім, тримати у секреті від своїх допитливих шанувальників абсолютно все не може навіть зірка українського телебачення.

Як виглядають діти Фреймут

Так, наприклад, не так давно знаменитість продемонструвала світлини, які зробила під час прогулянки зі своїми молодшими дітьми. Журналістка показала сина та доньку, які були зайняті малюванням. На одній з вуличок Лондона проходила акція, в якій 7-річний Валерій і 5-річна Євдокія мали змогу взяти участь. Дітлахи намалювали на полотні українські мотиви. Дівчинка зобразила стяг рідної держави.

Ольга Фреймут показала рідкісні світлини зі своїми молодшими сином і донькою
Ольга Фреймут показала рідкісні світлини зі своїми молодшими сином і донькою

Своїх двох молодших дітей знаменитість народила від чоловіка Володимира Локотка. Ольга Фреймут познайомилась із ним, ще коли працювала на “Новому каналі”, де обранець зірки працює генеральним директором. Пізніше зіркова пара зіграла весілля та стала виховувати разом спільних дітей.

Поки Ольга Фреймут у Великобританії виховує молодших нащадків, найстарша донька знаменитості Злата Мітчелл живе та навчається на іншому континенті. Так, дівчина здобуває середню освіту у США, хоча має громадянство Великобританії. 17 років тому українська журналістка прилетіла до Лондона на професійну практику, де познайомилась зі своїм першим чоловіком Нілом Мітчеллом.

Як сьогодні виглядає старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл, яка живе у США
Як сьогодні виглядає старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл, яка живе у США

У стосунках знаменитість стала мамою дівчинки, яку назвала Златою. Хоча стосунки між Ольгою Фреймут та її колишнім обранцем не склались, чоловік радо прийняв доньку у своєму домі. Дівчина часто гостює у Лондоні, а до королівської столиці після початку повномасштабної війни вирушила навіть журналістка.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.