Як виглядає та де живе зараз Влад Яма, який майже укорінився у США: додому, схоже, повертатися не планує

Цього зіркового хореографа багато хто раніше вважав втіленням порядності та честі, сили та мужності. Можливо тому розчарування у ньому в багатьох українців не має меж.

Влад Яма, який на початку російського вторгнення втік разом з дружиною та сином за кордон, продовжує викладати на своїй сторінці в інстаграм світлини спокійного життя в США  у той час, коли українці потерпають від суворих сучасних обставин.

Він зухвало відповідає тим, хто намагається “достукатися” до  нього. На питання чи соромно йому через те, що він пересиджує лихі часи у Маямі, коли його колеги, такі як Дмитро Дікусар, відважно боронять рідний край, він з цинізмом та іронією коротко відповідає: “Регулярно”.

Мабуть, через постійний хейт з боку українців на кожну його публікацію, Яма став набагато менше ділитися фото та коментарями про своє перебування під спокійним небосхилом Америки. Вірогідно хореограф розуміє, як докорінно змінилося до нього ставлення колишніх поціновувачів його таланту. Наприклад, в одному з постів він написав, що “вкотре переконався, наскільки все змінилося із 24.02.22. І це не про геолокацію. Настрій, енергія, спілкування, плани, усмішка, погляд…”

Пріоритети розставлені

Важко сказати, чим, окрім сім’ї, зараз займається хореограф. На одній з останніх на зараз світлин, яку Яма виклав на своїй сторінці в інстаграм, Влада зображено у танці. У коментарі він повідомив, що з телебаченням він має досі тісний зв’язок, хоча “розважальне ТБ зараз на паузі”. Далі артист повідомляє, що для радіо він занадто красивий, а головне для нього — безпека сім’ї.

Дехто з користувачів соцмережі спробували його виправити, мовляв, “головне — це безпека всіх українців”, але, всім зрозуміло, що танцюрист свої пріоритети вже розставив і найближчим часом повертатися в Україну не збирається. Хоча існує певна кількість прихильників Влада, яка стверджує, що він багато допомагає Україні матеріально, перебуваючи в Америці, тільки соромиться про це розповідати.

“Влад, а чому ви соромитесь розповідати про свою фінансову допомогу ЗСУ, окремим воїнам? Чому не пишете скільки грошей ви перераховуєте на допомогу? Інакше хейтери вас заклюють!”,-палко вигукують вони.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.