Ольга Сумська продовжує тримати на короткій відстані колишнього та нинішнього чоловіків: “Кохання на трьох”

Попри те, що Віталій Борисюк відбив у Євгена Паперного дружину Ольгу Сумську, нині всі ці пристрасті залишилися в минулому. Ніхто ні на кого не ображається. Ще й гуртом виходять на сцену.

Любовний трикутник між Ольгою Сумською та її благовірними Євгеном Паперним та Віталієм Борисюком, схоже, розтягнувся на роки. Актриса зі своїм другим чоловіком вже й срібне весілля встигла зіграти, а перший чоловік жінки продовжує завжди залишатися поряд.

Ольга Сумська з колишнім Євгеном Паперним і нинішнім Віталієм Борисюком

От і в комедійній виставі “Кохання на трьох” це тріо виходить на сцену разом. Причому героїня Ольги, за сюжетом, заміжня за героєм Паперного, а з Борисюком у жінки неоднозначні стосунки.

Як ці перипетії, що розгортаються на сцені, схожі на буденність життя! У своєму Інстаграм-акаунті Сумська виклала шматочки відео з вистави, де можна побачити Ольгу в обіймах Євгена, а обох чоловіків поряд у діалозі.

Ольга Сумська з нинішнім Віталієм Борисюком

Роки минають, але артисти продовжують випромінювати жагу до життя й оптимізм і не соромляться всім гуртом їздити на гастролі. Не сваряться й не згадують колишні образи.

Колись давно Віталію довелося залучити чимало сил, щоб відбити у Євгена його дружину. Не зупинила чоловіка навіть наявність у подружжя маленької донечки Тоні. Ольга довго не наважувалася розлучитися з першим чоловіком.

Ольга Сумська з колишнім Євгеном Паперним

Та коли Паперний дізнався про зраду, розлютився так, що справа дійшла до рукоприкладства. Тож схопила дитину на руки й втікала посеред ночі світ за очі. А насправді опинилася в Борисюка.

Відтоді пара не розлучалася. В другому шлюбі в Ольги Сумської народилася донька Ганна. Нині вона разом із батьками грає у театрі. Закохані збиралися обвінчатися, та так і не здійснили подібного наміру, хоча разом уже третє десятиріччя поспіль.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.