Гайтана потішила фанів рідкісними кадрами зі своєю донькою: 6-річна Сапфір-Ніколь росте схожою на маму

Відома українська співачка Гайтана продемонструвала рідкісне фото своєї єдиної доньки. Як сьогодні виглядає дівчинка, яку назвали доволі незвичайним ім'ям?

Гайтана, відома українська співачка, сьогодні майже не займається своєю професійною діяльністю, адже весь час приділяє вихованню доньки, заради якої і поставила на павзу кар’єру. Артистка стала мамою шість років тому. Нині знаменитість може похизуватись щасливою та міцною родиною, яку час від часу показує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала у своєму блозі світлину з донькою. На новій фотографії можна помітити, як підросла дівчинка. Сапфір-Ніколь цьогоріч найімовірніше почала відвідувати школу, адже у її віці діти зазвичай йдуть до першого класу. Хоча останнім часом Гайтана дуже мало ділиться з шанувальниками світлинами своєї родини, цього разу артистка таки наважилась показати фанам, як проводить час із донькою.

Відома українська співачка Гайтана показала свою 6-річну доньку Сапфір-Ніколь
Відома українська співачка Гайтана показала свою 6-річну доньку Сапфір-Ніколь

Дівчинка на новій світлині позувала у рожевому образі. Сапфір-Ніколь була одягнена у ніжні штани та куртку з матеріалу, які не пропускають дощ. Крім того, зіркова донька тримала в руках парасольку, а на її голові був капюшон. Ймовірно, мама та донька вирішили влаштувати прогулянку під дощем. Гайтана показала, що вирішила пройтись із донькою місцевим парком. До слова, новий знімок Гайтана не стала підписувати, залишивши шанувальників без додаткових подробиць.

Як сьогодні виглядає єдина донька відомої української співачки Гайтани
Як сьогодні виглядає єдина донька відомої української співачки Гайтани

Нагадаємо, що відома українська співачка не розповідає про своє особисте життя, а тому шанувальникам залишається лише здогадуватись, що з нею відбувається. Давно відомо, що Гайтана проживає за кордоном, але раніше було невідомо, де саме. Втім, не так давно чоловік артистки розмістив у своєму блозі фото зі Швейцарії. Ймовірно, саме там і живе подружжя з дитиною.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.