Від кохання до розлуки: історія стосунків Володимира Кличка з голлівудською акторкою Гейден Панеттьєр

47-річний Володимир Кличко був одруженим усього 2 роки з моделлю Олександрою Авізовою. Натомість найтривалішим романом у житті боксера стали стосунки з голлівудською зіркою.

Звісно, брат столичного мера Володимир Кличко ніколи не вів усамітнений спосіб життя. Чутки про його стосунки з відомими дівчатами час від часу вигулькували в пресі. Та коли майже 2-метровий спортсмен усе частіше став з’являтися на публіці з актрисою-крихіткою Гейден Панеттьєр, широкий загал сподівався, що врешті він знайде сімейне щастя.

Роман Володимира Кличка з Гейден Панеттьєр тривав 9 років

Усе йшло до того. За 9 років україно-американської епопеї пари, що мала різницю у віці в 45 см, траплялося всякого. Вони познайомилися на вечірці, коли Володі було 33 роки, а актрисі всього 20, й зацікавилися одне одним. За місяць стало зрозуміло – це пара.

Перша частина роману тривала 2 роки, але 2011 голубки вирішили розпрощатися. Кличко мав регулярно відвідувати тренувальний табір у Німеччині, Гейден була зайнята на зніманнях у Лос-Анджелесі. Між ними був цілий океан. Оця відстань і звела нанівець стосунки.

Роман Володимира Кличка з Гейден Панеттьєр тривав 9 років

Обоє не вели монахський спосіб життя, ходили на побачення з іншими. Та іскорку кохання було неможливо загасити. У 2013 році Володя та Гейден раптово заручилися. Закоханий чемпіон порадував кохану обручкою за 500 тисяч доларів, але поставив умову – весілля гратимуть у Києві.

Визначилися з датою – 24 серпня. Панеттьєр розслабилася й завагітніла. Тому весілля довелося скасувати, вірніше, перенести на післяпологовий період. 9 грудня кохана подарувала боксеру донечку, яку назвали Каєю-Євдокією.

Роман Володимира Кличка з Гейден Панеттьєр тривав 9 років

Породіллю накрила страшенна хвиля післяпологової депресії, адже під час вагітності вона набрала чимало зайвих кілограмів. У такому стані їй не можна було довірити дитину, не те що грати весілля.

Роман Володимира Кличка з Гейден Панеттьєр тривав 9 років

Володя робив усе, що міг. Перебував у Лос-Анджелесі за будь-якої можливості, няньчився з донечкою. Але поведінка Гейден настільки вражала неадекватністю, що татусь був змушений забрати немовля до України, довіривши опіку своїй матусі.

До 2018 року вони то сходилися, то розходилися. Але колишній розбитий горщик неможливо було склеїти. Тож розсталися остаточно. Кличко добився одноосібної опіки над Каєю. Гейден підписала всі потрібні документи. Актриса дуже дивувалася, що донька, яку вона не виховує, не зненавиділа її, а радо щебече з матусею телефоном.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.