Невдала пластика Ані Лорак: співачку-мовчунку роздуло до невпізнаваності — губи прагнуть зайняти місце носа

Щоб бути популярними та залишатися постійно на слуху у публіки зірки шоу-бізнесу повинні мати молодий та бездоганний вигляд. Але чи завжди всім на користь ідуть титанічні зусилля втримати молодість?

Відомо багато прикладів, коли зіркові люди стають залежними від ідеї зупинити вплив віку на свою зовнішність. Для цього вони невпинно роблять косметологічні втручання, викидають купу грошей, але, як правило — все марно. Часто це приводить до зворотного ефекту і буквально спотворює їхню зовнішність.

Останнім часом багато хто звернув увагу на те, як зараз виглядає колишня українська співачка, а зараз та, хто замовчує російську агресію проти України та виступає з концертами в росії, Ані Лорак.

Чи пішли “поліпшення” на користь?

Нещодавно артистка пишно відсвяткувала свій 45 річний ювілей у москві. І хоча з цього приводу, як водиться, їй співали дифірамби, захоплюючись тим, як гарно вона виглядала, багато хто відмітив, наскільки змінився її зовнішній вигляд не на краще: всі прояви віку жінки за 40 не тільки на обличчі, а й на фігурі. Та в цьому не було б нічого страшного чи поганого, якби не те що виглядає жінка настільки не природно, що дехто, з тих, хто побачив її такою, не зміг втриматися від гірких коментарів:

“Індивідуальність втрачена”,- пишуть одні. “Куди поділась дівчина з мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки”?- запитують інші.

І майже всі дійшли висновку, що пластичні операції та уколи краси, якими останнім часом співачка явно захопилась, поступово перетворюють її обличчя на маску. Помітили також користувачі соцмережі, що Лорак ніколи не викладає у себе на сторінці в інстаграм свої світлини без гриму та фотошопу.

Як змінилася Ані Лорак
Як змінилася Ані Лорак

Можливо причиною штучного кардинального поліпшення зовнішності стала не тільки  професійна діяльність Ані Лорак, а і її стосунки з новим обранцем з Іспанії Ісааком Віджраку — духовним цілителем та майстром з йоги, у якого, за словами Лорак, вона закохана та з яким вона відчуває себе справжньою жінкою.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.