Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який пережив дружину: провів артистку в останню путь двічі

Ігор Ісаков – перший і єдиний офіційний чоловік української акторки Руслани Писанки. Як живе чоловік після втрати дружини, читайте далі у матеріалі.

Руслана Писанка була талановитою, харизматичною і дуже вродливою жінкою та в особистому житті їй дуже довго не таланило. Акторка вперше офіційно вийшла заміж, коли їй було вже за 40. Обранцем Писанки став підприємець з Києва Ігор Ісаков. Публіка добре пам’ятає цю пару після виходу в ефір шоу “Зважені та щасливі”, де вони вдвох брали участь. Тоді глядачі відмітили, наскільки бережно і з трепетом Ісаков відноситься до своєї дружини. Було помітно, що у подружжя дуже міцні стосунки, зав’язані не лише на коханні, а й на взаємоповазі та розумінні.

Руслана Писанка на шоу "Зважені та щасливі"
Руслана Писанка та Ігор Ісаков на шоу Зважені та щасливі

Саме Ігор Ісаков був з Писанкою в останні дні її життя. Чоловік й досі дуже важко переживає втрату дружини.

Як відомо, Руслана Писанка померла у Німеччині. Саме там вона дізналася про свою важку хворобу і там пройшли останні дні її життя. Ісакову довелося двічі провести в останню путь свою дружину. Спершу був похорон у Німеччині, там Руслану кремували. Після цього Ігор повернувся в Україну з прахом дружини та організував ще одне прощання з Писанкою, на яке могли прийти всі охочі – друзі, колеги та прихильники акторки.

Руслана Писанка с мужем Игорем Исаковым
Як виглядає чоловік Руслани Писанки

Зараз Ігор Ісаков живе на Київщині в будинку, де раніше жив з акторкою. Цей дім кілька років тому подружжя побудували разом і мріяли там зустріти старість. Та життя розпорядилося по-іншому і зараз у великому маєтку живе лише Ігор.

Нещодавно чоловік дав інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де розповів, що за 1,5 роки без дружини нічого не змінював в їхньому будинку. Там досі знаходяться особисті речі акторки: її одяг, концертні вбрання, портрети та інше. Чоловік зізнається, що в цьому будинку кожен куточок нагадує про Русю.

Як зараз виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки
Як зараз виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки

Варто відзначити, що за смуток та горе не найкращим чином вплинули на зовнішній вигляд Ігоря. Він помітно постарів та змарнів, а на його обличчі побільшало зморшок.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.