Катя Осадча “косить” під Дорофєєву: вбралася у штанний костюм, як у Наді. Прагне молодитися для Горбунова?

Обговорювати зовнішність зіркових осіб прийнято в усьому світі, тим більше, що й самі зірки не просто провокують на це, а навіть запрошують, ставлять питання та проводять опитування.

Зіркова телеведуча, яскравий інтерв’юер популярної програми “Світське життя”, дружина не менш відомого шоумена Юрія Горбунова Катерина Осадча днями влаштувала опитування, чи зможуть її шанувальники здогадатися, для якого видання вона нещодавно позувала та знімалась у фотосесії. У своєму сторіз Катерина розмістила відео, у якому демонструвала елегантний сучасний образ ділової та вишуканої жінки.

Для цього Катя вбралась у штанний костюм сірого кольору, білосніжну сорочку з прикрасою на шиї під комірцем з жовтого металу. На ногах в Осадчої білі кросівки.

Такий вигляд багатьом нагадав вигляд молодшої за Осадчу Наді Дорофєєвої. Користувачі соцмережі одразу прийнялися порівнювати зовнішність обох жінок у майже однакових костюмах.

Дорофєєва та Осадча в майже однакових костюмах
Дорофєєва та Осадча в майже однакових костюмах

Та 40 річну Осадчу ця тема не бентежила. Набагато цікавіше їй було згадати, як 25 років тому вона, бувши молодою моделлю, також позувала для глянцу у майже такому ж костюмі.

Модель Катерина Осадча 25 років тому й зараз
Модель Катерина Осадча 25 років тому й зараз

“Така сама, тільки зморшок побільшало”,- прокоментувала Катя, порівнявши себе з собою.

І справді великої різниці знайти не вдасться: все та сама елегантність, вишуканість, мінімум косметики, натуральне сяяння обличчя шкіри, стриманість поз та міміки. А що стосується зморшок, то було б дивно, якби сталося інакше. Втім, розгледіти зморшки вдається не кожному.

Шанувальники Катерини одразу відреагували на запрошення ведучої здогадатися, для якого видання Осадча пригадала свою професію моделі, і назвали відомий жіночий журнал мод Vogue, з яким ведуча та модель співпрацює не один рік.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.