Старшу бачили всі, а як виглядає молодша дочка Олі Полякової, що стала точною копією свого немолодого батька

Популярна та епатажна українська співачка Оля Полякова доволі часто знайомить своїх шанувальників з життям своєї родини. Завдяки інстаграму не важко дізнатися, як виглядає її старша донька.

Та чи часто можна побачити Оліну молодшу донечку? Передивляючись галерею, складається враження, що до недавнього часу Оля Полякова оберігала від сторонніх очей малу і лише не так давно наважилась викладати фото дитини. Наприклад, з приводу її дванадцятого дня народження. Любляча мама порівнює донечку з сонцем та  називає дівчинку розумною, кумедною, свідомою та смішною.

Мамина копія, татів клон

Відомо, що у Полякової прекрасна міцна та заможна родина. Чоловік Полякової український бізнесмен Вадим Буряковський старший за неї на 16 років. Коли вони одружувались у 2004 році, то знайомі з обох боків, не вірячи у їхнє кохання, відмовляли пару від укладання шлюбу. Але чоловік та жінка довели всім їхню помилку, проживши щасливі 19 років та народивши й виховавши двох доньок. Якось Полякова зізнавалась, що тільки Вадим міг винести її характер. А ще Оля неодноразова казала, що вдячна своєму чоловіку за дітей, за те, що дівчата схожі на нього і це її тільки радує.

Стосовно Оліних слів про те, що обидві дівчини схожі на тата, шанувальники зі співачкою не згодні. Одні пишуть наступне: “Це ж треба так, одна доця копія мама друга тато! Квітник!” Другі погоджуються: “Аліса — це просто клон тата, а Марія — ваша…З такою мамою сумно не буває”. Треті нагороджують дитину такими епітетами: “ніжна”, “загадкова”, “чарівна” і таке інше.

З приводу зовнішності молодшої доньки Аліси було написано багато компліментарних коментарів.

Таких, як:”Чудова дівчинка! Така гарна, щира і природна! Всі пишуть, що схожа на тата, але я бачу в Аліси Оліні очі, погляд і усмішку. Також, гадаю, що й зростом та фігурою буде, як мама”.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.