Підкорює нові вершини: Тіну Кароль застали в Карпатах без макіяжу (ФОТО)

Тіна Кароль разом з 11-річним сином Веніаміном вирішила в травні, коли погода нарешті не може не радувати, не сидіти вдома, а вирушити в гори підкорювати найвищі вершини України.

Українська співачка Тіна Кароль вирішила разом з сином Веніаміном трохи підправити здоров’я після тривалого карантинного режиму самоізоляції.

За свіжим повітрям і новими враженнями мама з хлопчиком вирушили на Західну Українку в Карпати. Як повідомляє джерело “ТСН”, там же Тіна “вирішує деякі справи”, швидше за все готує нове відео для своїх слухачів.

Не змогла втекти Тіна від шанувальників навіть серед крутих вершин. На фан-акаунті виконавиці з’явилася фотографія з її фанаткою. На знімку Тіна зображена без макіяжу і з недбалим пучком.

Тина Кароль в Карпатах
Тіна Кароль в Карпатах

Проте такий образ тільки підкреслив природну красу артистки. Багато підписників у коментарях вельми позитивно відреагували на публікацію.

“Тут Тіна інша, ніж на інших фото”, “Така природна, мила, без зайвого гриму”, “люблю такі фото зірок … вони на них справжні, без масок .. і ця іскра в очах у Тіни, щось особливе”, — пишуть фанати творчості виконавиці.

Сама ж Кароль в особистому блозі поділилася емоціями після підняття на Говерлу. З найвищої точки України вона передала привіт всім своїм слухачам і порадила вибиратися на природу. За її словами, саме вона заряджає її енергією та позитивним настроєм.

Тина Кароль с сыном Вениамином в Карпатах
Тіна Кароль з сином Веніаміном в Карпатах

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.