Олександр Педан показав свою дружину, яка подарувала йому красуню доньку: викапана Оля Фреймут, але статніша

Олександр Педан показав найближчих людей, які зараз поряд з ним, щоб підтримати його у важкі часи. Подивимось, як виглядають дружина та старша донька відомого шоумена.

Хоча правильніше було б назвати Олександра Педана — колишній шоумен.

Олександра Педана завжди сприймали як невіддільну частину трійці Притула — Педан — Фреймут після того, як вони підняли рейтинг ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі. Додала популярності йому й участь у таких проєктах як “Співай, якщо зможеш” та “Україна сльозам не вірить”.

Але за останні півтора року він кардинально змінив свою творчу діяльність: від шоумена розважальних програм до організатора соціальних та освітніх програм.  Цією серйозною справою артист став займатися завдяки підтримці своєї дружини Інни, яка навідріз відмовилася покинути чоловіка у перші дні повномасштабного вторгнення і, як зізнається Олександр, в черговий раз врятувала їхній шлюб своєю мудрістю.

Інна

Пара познайомилась ще у шкільні роки під час участі у КВК, а потім стали зустрічатися, навчаючись в виші. Відтоді вони вже поряд 20 років. За цей час ефектна білявка народила чоловіку доньку Валерію, якій зараз 18, та сина Марка. Марку всього лише 6 рочків.

Валерія

Ще однією своєю гордістю Олександр Педан вважає дорослу доньку, яка зараз навчається в Українському Католицькому університеті у Львові. Батько зробив Валерію своєю співведучою в освітньому проєкті “УніверCheck”. Олександр вважає, що цим допоміг доньці обрати професію соціолога. Живе дівчина у гуртожитку, проявляючи максимум самостійності. Такий підхід у вихованні Педан вважає правильним, про що й ділиться у своїх коментарях в інстаграм під спільним фото з донькою.

Користувачі інстаграму надсилають Олександру компліментарні коментарі, називаючи доньку “милою” та “красунею”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.