Як виглядало весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус: дружина турка видалила сімейний статус і фото

Відомий український бізнесмен і його дружина Лілія Реус зіграли весілля на початку цього літа. Яким було свято, світлини з якого новоспечене подружжя видалило?

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен, та його дружина Лілія Реус зіграли весілля на початку літа цього року. Зіркова пара до цього довго зустрічалась і почала разом жити, але весілля закохані відкладали через повномасштабне вторгнення. Втім, не встигло пройти навіть року з моменту одруження закоханих, як вони, найімовірніше, посварились.

Весілля Налчаджиоглу та Реус

На сторінці дружини Мурата Налчаджиоглу Лілії Реус нещодавно зникли всі фотографії з її обранцем. Знаменитість не залишила навіть весільних світлин. Така дивна поведінка зіркової пари наштовхнула шанувальників на думку про те, що між ними могла пробігти кішка. Знаменитості не коментували причин, чому вирішили видалити спільні фотографії, але чутки про їхнє розлучення вже заполонили мережу.

У мережі залишились світлини з весілля відомого українського підприємця Мурата Налчаджиоглу
У мережі залишились світлини з весілля відомого українського підприємця Мурата Налчаджиоглу
Яким було весілля Мурата Налчаджиоглу з його обраницею Лілією Реус
Яким було весілля Мурата Налчаджиоглу з його обраницею Лілією Реус

Так, підписники та шанувальники Мурата Налчаджиоглу та його дружини Лілії Реус почали настільки активно намагатись дізнатись, що стало причиною такого незвичайного рішення, що нерви чоловіка здали. Сьогодні, 27 жовтня, відомий український підприємець повідомив, що він тимчасово покидає всі соцмережі, аби відпочити від них. Чоловік пояснив, що таке його рішення спричинила занадто зухвала поведінка підписників.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках

Мурат Налчаджиоглу висловився про те, як користувачі мережі намагаються лізти в його особисте життя, хоча він попросив цього не робити. Знаменитість зазначив, що деколи підписники сильно переходять межу, адже намагаються не просто з’ясувати те, що їх цікавить, а навіть дати поради йому стосовно його особистого життя.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.