Нічого спільного з батьком Узелковим: Марина Боржемська показала дорослих дітей від колишнього чоловіка

Відома українська спортсменка Марина Боржемська показала, якими стали її діти від колишнього чоловіка. Зірка позувала на нових світлинах поруч із сином і донькою

Марина Боржемська, відома українська фітнес-тренерка та спортсменка, не лише продовжує займатись професійною діяльністю у такі буремні часи, але й встигає виховувати дітей і вести особистий блог. На своїй Інстаграм-сторінці знаменитість час від часу показує своїх сина та доньку, яких народила у шлюбі з колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим.

Нещодавно знаменитість поділилась свіжою світлиною, на якій позувала поруч зі своїми дітлахами. Марина Боржемська продемонструвала, як вони виросли та підтягнулись. Варто зазначити, що зовнішністю зіркові діти дуже схожі на свою маму. Хоча і в синові, і в доньці знаменитості можна простежити риси обличчя їхнього батька.

Марина Боржемська показала у своєму Інстаграм-блозі, як виросли її діти від Узелкова
Марина Боржемська показала у своєму Інстаграм-блозі, як виросли її діти від Узелкова

На нещодавно опублікованій фотографії також чудово видно, як дітлахи витягнулись. Старший син знаменитої спортсменки вже перегнав її у зрості, а ось молодша донька Марини Боржемської наздоганяє свою маму.

Нагадаємо, що відома українська спортсменка Марина Боржемська раніше перебувала у шлюбі зі своїм колегою В’ячеславом Узелковим. Зіркова пара разом виховувала двох спільних дітей, але навіть вони не змогли врятувати союз. Так, знаменитості розлучились, але довго публіка не здогадувалась про подробиці всього, що сталось.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков були разом у шлюбі, але врешті розлучились
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков були разом у шлюбі, але врешті розлучились

Лише відносно нещодавно Марина Боржемська розповіла, що після розлучення її колишній чоловік погрожував їй у переписках і телефонних дзвінках. Крім того, знаменитість також зізналась, що її діти не виявляють бажання бачитись зі своїм татом, хоча вона ніколи навіть не намагалась перешкоджати їхнім зустрічам.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.