Мурат Налчаджиоглу показав, як виросла його єдина донька: Соня зовсім не схожа на свою маму Ані Лорак (ФОТО)

Відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу у Туреччині зустрівся зі своєю єдиною донькою. Як сьогодні виглядає дівчинка, яка з кожним днем стає все красивішою?

Мурат Налчаджиоглу, відомий український підприємець, нещодавно вирушив на свою батьківщину. Знаменитість перебуває у Туреччині, куди спочатку прилетів у відрядження, а потім вирішив потурбуватись про своє здоров’я. Чоловікові зробили операцію в одній з турецьких лікарень. Тепер, поки знаменитість відновлюється після хірургічного втручання, він вирішив зустрітись зі своєю донькою.

Налчаджиоглу показав доньку від Ані Лорак

Оскільки знаменитість постійно живе в Україні, Ані Лорак не відпускає доньку погостювати до зіркового батька – мама й тато Софії неабияк піклуються про її безпеку. Саме тому зірковий батько зустрічається зі своєю донькою за межами України. Так, наприклад, тепер Мурат Налчаджиоглу та його дочка Софія зустрілись у Туреччині.

Мурат Налчаджиоглу показав свою єдину доньку, яка приїхала до нього в гості до Туреччини
Мурат Налчаджиоглу показав свою єдину доньку, яка приїхала до нього в гості до Туреччини

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Мурат Налчаджиоглу опублікував світлини зі своєю донькою Софією. Знаменитість продемонстрував, як виросла та змінилась дівчинка за останні декілька місяців. Варто зазначити, що донька артистки Ані Лорак росте буквально на очах. Софія Налчаджиоглу змінюється, шукає свій стиль і постійно з’являється в різних амплуа.

Разом із тим, неможливо не помітити, що Софія успадкувала батьківську зовнішність. Хоча дівчина має спільні риси зовнішності зі своєю мамою Ані Лорак, все-таки більше вона схожа саме на турка Мурата Налчаджиоглу.

Як сьогодні виглядає донька Мурата Налчаджиоглу Софія, яку народила Ані Лорак
Як сьогодні виглядає донька Мурата Налчаджиоглу Софія, яку народила Ані Лорак

З опублікованих світлин можна побачити, що спершу зірковий батько та його донька відвідали офіс турецької косметологічної компанії, де працює Мурат Налчаджиоглу. Пізніше родина не у повному складі вирішила прогулятись вуличками міста, в якому перебувають. Так, бізнесмен і його донька весело провели час разом.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.