Наталія Мосейчук зробила рваний чубчик, та втомлене обличчя це не приховало: безліч зморшок у колеги Мазур

Її називають найелегантнішою ведучою телеканалу. Відчуття сучасного стилю в одязі та макіяжі, прихильність вишуканим класичним образам зробили такою Наталію Мосейчук.

П’ятдесятирічна зіркова телеведуча Наталія Мосейчук ніколи не дозволяє собі з’явитися на екрані одягнутою без смаку або з обличчям, що перевантажене гримом. Інша річ — інстаграм. Іноді пані Наталія викладає свої фото зовсім без макіяжу і, заради справедливості, вони не дуже відрізняються від тих, над якими попрацювали спочатку гримери, а потім фотографи. Для своїх років жінка знаходиться у чудовій формі.

Це при тому, що сама вона завжди підкреслює, що в неї ніколи не вистачає часу на спа-салони або походи в салони краси. Все чим користується Наталія в повсякденному житті для прикрашання себе — це губна помада та туш у косметичці.

Майже ніколи не мінялась

Багато років телеведуча не зраджувала іміджу, який обрала колись: класичний стиль в одязі, в макіяжі — мінімалізм та стриманість: основний акцент на очі, пастельні кольори помади, не яскраві рум’яна. Зачіска її теж протягом багатьох років залишалася незмінною: пряме темне волосся, підстрижене без чубка стрижкою середнє каре.

Та, мабуть, іноді й таким “залізним леді” як пані Мосейчук хочеться щось змінити у собі. Так, нещодавно на своїй сторінці в інстаграм телеведуча виклала своє фото, на якому видно, що вона трошки змінила свою зачіску, зробивши модний рваний чубчик.

Багато хто з користувачів соцмережі одразу відмітив, що, не зважаючи на сучасну стрижку, останнім часом пані Наталія виглядає трохи втомленою. Можливо це результат того, що телеведуча та журналістка багато працює. Часто за ради того, щоб взяти цікаве інтерв’ю, відправляється у тривале відрядження. А, можливо, на зовнішності позначилось те, що телезірка нещодавно піддалася цілому шквалу критики через те, що хотіла разом  з Аллою Мазур, Юрієм Горбуновим та ще деякими особами взяти на поруки Ігоря Коломойського, якому суд обирав запобіжний захід.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.