Як виглядає перша дружина Сергія Притули і чому зірковий волонтер її полишив: справжня красуня (Фото)

Колишній телеведучий, а нині головний волонтер України Сергій Притула має вже другу офіційну дружину. Що відомо про першу жінку шоумена, та чому у них не склалося сімейне життя – далі у матеріалі.

Ще 2 роки тому Сергій Притула був одним з найбільш відомих українських телеведучих і гумористів. Публіка полюбила шоумена за його простоту, харизму і щирість. Частенько Притула розповідав глядачам й кумедні випадки з власного життя. Тож прихильники Сергія не раз чули про його дружину, яку він мило називає Катрусею. Та вона не є його першою жінкою. Перший шлюб Притули був не зовсім вдалим і закінчився розлученням.

Що відомо про першу дружину Сергія Притули

Сергій Притула вирішив розповісти про те, чому насправді розпався його перший шлюб
Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Вперше Сергій Притула одружився у 2007 році на жінці на ім’я Юлія. Тоді молоде подружжя жили у Тернополі, а Притула тільки починав свій творчий шлях на телебаченні. Вже через рік у молодят народився син Дмитрик. Притула зізнається, їхній шлюб з Юлією важко було назвати ідеальним. Чоловік розривався між кар’єрою та сім’єю, а його дружині не вистачало присутності чоловіка вдома. Це спричинило регулярні сварки на побутовому рівні і вже через пару років подружжя вирішили розлучитися.

Варто відзначити, що Сергій і Юлія зберегли теплі стосунки, адже мають спільного сина. Сергій регулярно бере первістка до себе на канікули та свята і допомагає колишній дружині фінансово. Зараз і Притула і Юлія мають інші сім’ї та дітей від других шлюбів. Цікаво, що їм навіть вийшло потоваришувати сім’ями.

Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Вдруге Сергій Притула одружився у 2015-му. Обраницею чоловіка стала білявка на ім’я Катерина, з якою він познайомився на роботі. Жінка подарувала Сергію двох доньок: Соломію (2017 р.н.) та Стефанію (2021 р.н).

Как выглядят все дети Сергея Притулы от разных женщин и как он занимается их воспитанием
Як виглядає дружина та діти Сергія Притули

Нещодавно шоумен в інтерв’ю зізнався, що він з дружиною планував третю дитину у 2022 році. Та через початок повномасштабної війни в Україні плани довелося поставити на паузу.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.