Любов, Надія та Наталка: три великих кохання українського Сулеймана Анатолія Хостікоєва

Усі три дружини Анатолія Хостікоєва були актрисами. Тривалий шлюб вийшов у актора лише з третьої спроби. А перші два дуже швидко розпалися.

Надія Кондратовська

Львів’янка була на 2 роки старша за свого обранця. Вони навчалися у Києві в різних театральних вишах, та все ж їхні долі перетнулися. Щоправда, шлюб був настільки нетривалим, що пара навіть не устигла завести дітей.

Перша дружина Анатолія Хостікоєва

По завершенні навчання Надія повернулася до Львова, але за 4 роки знову переїхала до столиці. Нині працює в театрі Лесі Українки. Заміжня за актором Олександром Бондаренком. Обоє є народними артистами. Кондратовська має сина Назара.

Любов Куб’юк

Друга дружина Анатолія була вже на рік молодшою за чоловіка. Якийсь час Любов працювала в театрі разом із першою дружиною свого благовірного. Та після народження первістка Георгія туди вже не повернулася.

Друга дружина Анатолія Хостікоєва

Після декрету вийшла на роботу в театр Івана Франка, де працював чоловік. Офіційно Куб’юк після розлучення заміж більше не виходила. В кіно востаннє з’являлася у 1996 році, зігравши у “Вальдшнепах” Ганну Карамазову. Є заслуженою артисткою.

Наталія Сумська

По закінченні театрального інституту пристала до роботи в театрі Івана Франка. За 3 роки туди перевівся з театру Лесі Українки й Анатолій Хостікоєв. 16 років поспіль вони були просто колегами, оскільки актриса була заміжня за оператором і мала донечку Даринку.

Третя дружина Анатолія Хостікоєва

Побралися вони в 1996 році, коли Наталя вже 7 років як була розлученою, а доньці минуло 14 років. Того ж року родина поповнилася сином В’ячеславом. Обоє синів Анатолія Хостікоєва успадкували татову професію, ставши акторами.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.