Син Санти Дімопулос відзначив 15-річчя: Даніель переріс маму й усе більше нагадує тата Андрія Джеджулу

Колишня віагрянка Санта Дімопулос забула про концерти й повністю віддається вихованню дітей. Первісток чорнявки вже досяг 15-річчя і всім своїм виглядом нагадує татуся Андрія Джеджулу.

До дня народження сина Санта Дімопулос зробила підбірку світлин, де можна побачити іменинника Даніеля вже зовсім дорослим, а також у різні роки дитинства. Є фото з мамою, з якого видно, що підліток уже переріс Санту, та, здається, зупинятися не збирається. З інших знімків стає зрозуміло, що Даніель обожнює свою меншу сестричку. Щаслива матуся підписала фотографії так:

“З днем народження, мій найкращий. Ти так швидко ростеш. Все найкраще для тебе. Пам’ятай, що ти сильна, неповторна людина з прекрасною душею та добрим серцем. А я завжди буду поруч з тобою”.

Санта і справді намагається не відпускати сина від себе ані на мить. Коли Даніель навчався у Ніці, матуся доклала чимало зусиль, що підібрати елітне житло та всією родиною бути поряд.

Далі можна було відправити сина на навчання до Лондона, як це зазвичай роблять усі, хто може собі дозволити подібну розкіш, але Санта вирішила, що краще сину якомога довше бути в родині.

Нині вони осіли в Еміратах, де у чоловіка Дімопулос є бізнес. Донечку Софійку Санта записала в школу в Дубаї, попри те, що дитині всього 4 рочки. Це швейцарське відділення, тож навчання там відбуватиметься двома мовами.

Син Санти Дімопулос відзначив 15-річчя

Літо красуні минуло доволі весело – Монако, Танзанія, Міконос та інші курорти. Майже весь вересень родина провела у Києві, де красуня не лише зустрічалася з подругами, відвідувала салони краси та фітнес-зали, але й мала важливі справи. Дімопулос змінила паспортні дані. Причому не лише ім’я, але й по батькові. Якщо раніше за паспортом вона була Хрисанті Янісівна, то тепер стала Сантою Ігорівною.

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.