Допоки Тарас Тополя гасає галопом по Європах, дружина Олена відбула на хутір: коні, кози, гриби, горіхи

Допоки глава родини Тарас Тополя відбув у тур, дружина Олена з дітками вирішила трішечки розслабитися. Недільний відпочинок виявився доволі насиченим із конями, козами, горіхами та грибами.

Олена Тополя вирішила вихідними вивезти дітей на свіже повітря, користуючись 5-им чи 6-им за ліком бабиним літом цієї осені. Погода й справді не підвела, а на хуторі, де перебувала багатодітна родина, є чимало незвичних для містян забавок.

Олена Тополя вихідними вивезла дітей на природу

10-річний та 8-річний Марк радо осідлали коней. Олена замилувалася козами, що паслися неподалік. Разом збирали горіхи та гриби. Виклавши в Інстаграм фотозвіт із села, співачка відзначила:

“Єднання з природою – відпочинок і заряд для душі”.

Для 3-річної Марічки, певно, подібний активний відпочинок ще не підходить, то малечу й не брали з собою. Зіркового татуся теж ніде не видно. Це зрозуміло, адже гурт “Антитіла” нині гастролює містами Німеччини та інших країн Західної Європи. Концерти розписані до 6 листопада включно.

Олена Тополя вихідними вивезла дітей на природу

Тарас й Олена з початком повномасштабного вторгнення мешкали по різні боки океану. Тарас служив у теробороні парамедиком, рятуючи поранених бійців. Олена з дітьми мешкала в Америці.

Начебто у свекрухи й будинок великий, і місця всім вистачало, і гроші на оренду житла та продукти не треба було витрачати. Та все ж Олена не витримала. Захотілося бути господинею у своїй власній оселі, а не коритися кимось встановленим порядкам.

Трирічну Марійку з собою не взяли

То зібрала малечу й повернулася. І дуже вчасно. Почуття на відстані могли й згаснути. А там і до розлучення недовго, як це сталося зі шлюбами Сергія Танчинця, Василя Вірастюка, Сергія Жадана. Тепер же родина об’єдналася і всі радощі та труднощі ділить навпіл.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.