Над сестрами Ротару нависла зла карма: всі четверо рано овдовіли та тримають вірність коханим

Всі чотири сестри Ротару мали по одному чоловіку й овдовіли. Жінки вважають подібну обставину кармою. Вдруге жодна з них заміж більше не виходила, зберігаючи вірність першому чоловіку.

Софія Ротару

Всі чотири сестри Ротару стали вдовами

Побралася співачка з Анатолієм Євдокименком у 1968 році. Благовірний Софії Михайлівни був керівником ансамблю “Червона рута”, в якому співала жінка. Щасливо минуло 34 роки подружнього життя. В них народився один-єдиний син Руслан. У 2002 році 60-річного Євдокименка не стало через крововилив у мозок. Артистка вже 21 рік живе сама, не зраджуючи своє кохання.

Ауріка Ротару

Всі чотири сестри Ротару стали вдовами

18 років тому поховала свого чоловіка і менша сестричка Софії Ротару. Аурелія (таке справжнє ім’я співачки) стала на весільний рушник із Володимиром Пигачем 1987 році. В родині теж була лише одна дитина – донька Анастасія. Та якщо Анатолій довго хворів і переніс три інсульти, то Володимир виглядав абсолютно здоровим. Чоловік увечері зайшов до ванної та вже не вийшов – трапився обширний інсульт. Сталося це у 2005 році.

Лідія Ротару

Всі чотири сестри Ротару стали вдовами

Жінка мала всі задатки, щоб співати, як сестри, але обрала родину. Вона встигла стати заслуженою артисткою, але потім із гастролями було покінчено. Вийшла заміж у 1979 році за Сергія Хлябіча. Допомагала чоловіку розвивати ресторанний бізнес. У 39 років Лідія народила доньку Соню. Дівчина виступала під псевдонімом Sonya Key. Та несподівана смерть батька настільки вразила її, що вона пішла зі сцени.

Зінаїда Ротару

Всі чотири сестри Ротару стали вдовами

Найстарша сестра мала нещасливу долю. Мало того що осліпла після тяжкої хвороби, так ще й овдовіла. Нині жінка мешкає у Кишиневі в будинку для осіб з інвалідністю. Молодша сестра Софія зробила все можливе, аби повернути Зінаїді зір. Навіть хотіла вставити чіп, але з цього нічого не вийшло.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.