Кацурін здивував Дорофєєву своїми гурманськими вподобаннями: вагітна скоріше не Надя, а Міша (ФОТО)

Відомий український ресторатор Михайло Кацурін обрав нестандартний сніданок для себе та своїх дітей. Знаменитість показав, чим годував малюків з самого ранку

Михайло Кацурін, відомий український ресторатор і блогер, давно користувався популярністю у своєму колі. Втім, ще більшого визнання та слави знаменитість зазнав після скандальної історії про розлучення та “обмін жінками”. Нині за життям Кацуріна стежить чимало підписників, а він радо демонструє, що з ним відбувається.

Так, наприклад, нещодавно Михайло Кацурін опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм сімейний сніданок майже у повному складі. Знаменитість показав своїх заспаних сина та доньку, які сиділи за тарілками зі смаколиками. Блогер жартома озвучив думки дітей, риторично поцікавившись, навіщо тато розбудив їх так рано.

Михайло Кацурін продемонстрував, чим годував двох своїх дітей з самого ранку
Михайло Кацурін продемонстрував, чим годував двох своїх дітей з самого ранку

На тарілці дітей можна було побачити доволі цікавий набір продуктів. Так, донька Кацуріна Саша та син Іван снідали нарізаними солоними та свіжими огірками. Крім того, на тарілках дітей можна було помітити сир сулугуні.

Особисте життя Кацуріна

Нагадаємо, що життя відомого українського ресторатора доволі насичене. Так, минулого року знаменитість розлучився зі своєю колишньою дружиною Дашею Кацуріною після тривалого шлюбу. Зіркова пара разом стала батьками двох спільних синів, але пізніше ексобраниця ресторатора пішла від нього через подружню зраду – саме на таку причину розлучення Даша Кацуріна натякнула у своєму дописі про розрив із колишнім.

Михайло Кацурін розлучився з колишньою дружиною та одружився з Надією Дорофєєвою
Михайло Кацурін розлучився з колишньою дружиною та одружився з Надією Дорофєєвою

Втім, довго чоловік сам не був. Врешті з’ясувалось, що Михайло Кацурін почав стосунки з Надією Дорофєєвою, відомою українською співачкою. Зіркова пара спершу приховувала роман, але потім вони розсекретили той факт, що разом. У червні цього року закохані зіграли таємне весілля, про яке повідомили через місяці після одруження. Тим часом Даша Кацуріна, ексдружина Михайла, почала стосунки з Володимиром Дантесом – колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.