Красунечка-донечка і син-молодець: Алла Пугачова показала, як виросли її діти від Максима Галкіна

Легендарна співачка Алла Пугачова вперше за довгий час оприлюднила фото своїх дітей Лізи І Гаррі. Двійнята помітно підросли і стали ще більш схожими на своїх зіркових батьків.

Ліза і Гаррі Галкіни – діти однієї з найвідоміших зіркових пар Алла Пугачової і Максима Галкіна. Двійнята народилися 18 вересня 2013 року за допомогою сурогатного материнства. І хоч Пугачова не виношувала дітей 9 місяців під серцем, та саме вона є біологічною мамою Лізи і Гаррі. Артистка неодноразово в інтерв’ю розповідала, що ще в молоді роки заморозила свої яйцеклітини, які і використали для штучного запліднення сурогатної матері. І хоча в Мережі ширилися чутки, що це може бути неправдою, та, дивлячись зараз на підрослих Лізу та Гаррі, не виникає жодних сумнівів щодо того, хто є їхніми батьками. Ліза Галкіна росте копією Примадонни, а Гаррі неймовірно схожий на Максима Галкіна в дитинстві.

Алла Пугачова з Максимом Галкіним відзначили 10-річчя близнят
Алла Пугачова показала, як виросли її діти від Максима Галкіна

Зіркові батьки час від часу публікують свіжі знімки своїх дітей у соціальних мережах. Так, нещодавно Алла Пугачова оприлюднила фото Лізи та Гаррі у своєму Інстаграм-блозі і підписала допис лаконічною фразою: “Живемо далі”.

Переглядаючи фото, можна відмітити, що 10-річні двійнята помітно підросли останнім часом.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні зіркове подружжя Максим Галкін, Алла Пугачова та двоє їхніх дітей виїхали з росії, підтримавши Україну. Зіркове подружжя вирішили переїхати в Ізраїль. Галкін зізнається, що обрали вони цю країну неспроста. Максим – єврей по мамі. За словами шоумена, вони з Аллою Борисівною відчувають там себе своїми.

Як відомо, нещодавно в Ізраїлі почалася війна. Максим Галкін записав відеоповідомлення, де повідомив прихильникам, що він з сім’єю не збирається виїжджати з Ізраїлю, хоча можливість виїхати є. Чоловік запевняє, що відчуває гордість за цю маленьку країну, в якій він зараз живе. Галкін зізнається, що вони з Аллою Пугачовою планують там проживати власну старість.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.