Як виглядають перші хлопці Насті Каменських, Лободи та Тіни Кароль, які так і не повели їх під вінець (Фото)

Перше кохання – неповторне відчуття для кожної людини, яке неможливо забути. Хто був першим коханням для найвідоміших українських зіркових красунь – далі у матеріалі.

Настя Каменських, Світлана Лобода та Тіна Кароль не завжди були популярними і не завжди мали у своєму оточені успішних та заможних чоловіків. Першими хлопцями цих  зіркових красунь були звичайні хлопці, на яких вони зараз і не глянули б.

Настя Каменських

Всі чоловіки Насті Каменських: Володимир Дятлов
Як виглядає перший хлопець Насті Каменських

Українська співачка Настя Каменських могла б носити інше прізвище, а саме – Дятлова, якби вийшла заміж за свого першого хлопця. Стосунки з Володимиром Дятловим у Насті почалися у її студентські роки. Їхній роман був дуже бурхливим, а стосунки серйозними і тривали аж 5 років. Крім того, Настю і Володимира поєднує трагічна історія. Закохані разом з батьками та сестрою Дятлова їхали в одній машині і потрапили в ДТП. Тоді Настя отримала серйозні травми, а всі рідні Володимира загинули.

Стосунки Каменських і Дятлова закінчилися у 2009 році та ексзакохані досі мають добрі стосунки.

Тіна Кароль

Публіка знає лише одного чоловіка, який був у серці Тіни Кароль – Євгена Огіра. Та ще в ті часи, коли Тіна не була популярною співачкою, вона мала роман з режисером Дмитром Тубольцевим.

Всі чоловіки Тіни Кароль: Дмитро Тубольцев
Як виглядає перший коханий чоловік Тіни Кароль

Вони мали серйозні стосунки і навіть жили разом. Розійшлася пара через те, що Дмитро зрадив Тіні. Після цього Кароль назавжди викреслила зі свого життя.

Світлана Лобода

Як виглядає перший чоловік Лободи
Як виглядає перший чоловік Лободи

Світлана Лобода завжди приховувала своє особисте життя, та своє перше справжнє кохання вона не ховала від публіки. Ним став хореограф Андрій Цар, з яким Лобода прожила 5 років. Офіційно закохані не побралися, хоча мають спільну дитину.

Лобода і Цар розійшлися несподівано для публіки, не називаючи причин розбрату. В Мережі подейкують, що причиною їхніх конфліктів стали фінанси. Лобода заробляла набагато більше Андрія. Сам Андрій Цар запевняє, що хоч вони і розійшлися з Лободою, та підтримують теплі стосунки. Чоловік бере участь у вихованні їхньої спільної доньки Євангеліни і забезпечує її всім, чим може.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!