Дантес відійшов від гламурного життя і засвітився у селі: біля сільської хатини та кози із заплющеними очима

Схоже, Дантес таки переміг депресію і з новими силами взявся до роботи. Ось уже виклав у мережу знімки на тлі сільського ландшафту. Тут і шевченківська хатина з вишитими рушниками, і коза.

Володимир Дантес піддався загальній тенденції ділитися неідеальними світлинами. Відібрав кілька фото зі знімання “Будинку Культури”. Дивно, чому вони артисту видалися невдалими? На думку підписників, якраз те, що треба.

На одній зі світлин Дантес просто ідеально вписався в старовинний інтер’єр української хати. Тут і маленькі віконечка, і фотографії, обрамлені вишитими рушниками, і вишиті картини.

На задньому плані можна побачити прядку, старовинний патефон і ще купу раритетних речей. А на дерев’яній лаві біля столу сидить улюблений співак. Короткі штани, голий торс і кепка на голові додають Володі сільського колориту. Він чудово вливається в цю атмосферу старожитностей.

Володя Дантес показав себе в сільському інтер’єрі

Далі йдуть фотографії потрощеного агресорами концертного залу. Є мила коза, що аж примружилася від задоволення, коли її погладили по шиї. А ще Дантес сфотографувався на тлі стіни, вщерть потрощеної кулями та осколками снарядів, і гарного чорно-білого графіті, яке чудово відтіняє стан війни та миру. Володя не вказав геолокацію, але знавці-підписники сповістили, що це Будинок культури в Ірпені.

Володя Дантес показав себе в сільському інтер’єрі

Проєкт, обличчям якого стали Дантес та Монатік, покликаний показати, що сталося з сільськими та міськими будинками культури в окупації. До повномасштабного вторгнення вони були осередком культурного життя, а після деокупації залишилися в доволі жалюгідному стані.

Тож і було обрано 10 інвентів, куди приїжджають артисти й влаштовують будь-які шоу – починаючи з літературних читань й закінчуючи рейвами. У Ворзелі артисти навіть влаштували безплатний концерт, який військові швидко розігнали, щоб не було великого скупчення людей в одному місці.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.