Четверо синів Андрія Шевченка можуть опанувати різні професії: науковця, підводника, футболіста, музиканта

За 20 років співжиття з моделлю Крістен Пазік футболіст Андрій Шевченко встиг нажити аж чотирьох синів. Старшому днями минуло 19 років, а найменшому зараз 7 рочків.

Джордан Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

19-річний красень є гордістю батьків. Цьогоріч він вступив до Єльського університету й відбув за океан. Батьки страшенно сумують за своїм Джеєм. Татусь Андрій Шевченко навіть устиг відвідати сина в місті Нью-Гейвен й дізнатися, як облаштувався нащадок на новому місці. Джордан тим часом узяв ще один додатковий курс – вивчення української мови та історії України. Торік тато з сином виступили в рамках конференції ООН з промовою на захист України.

Крістіан Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

Від кого родина очікує на футбольні рекорди, так це від 16-річного Крістена. Другий за ліком син Андрія та Пазік серйозно займається цим видом спорту. Тепер вивчатиме ази спорту у футбольній академії Вотфорда. Юнак уже встиг підписати контракт із “Тоттенхемом”. А влітку, перебуваючи у спортивному таборі на Багамських островах, навіть перетнувся з футбольною легендою Мессі, зробивши спільне фото.

Александер Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

У перший день жовтня Але, як його називають батьки, відзначив 11-річчя. Це третя дитина в родині. Зі світлин хлопчика в мережі можна зробити висновок, що він дуже багато рухається. Підлітка можна побачити у парку атракціонів, де він бере участь в активних іграх, і верхом на конях, і в масці для пірнання під воду. Який вид спорту обере Алекс, поки незрозуміло, але те, що фізичними даними весь пішов у батька, безсумнівно.

Райдер-Габріель Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей

Найменшому Шевченку 7 років. Не виключено, що цей зірковий нащадок, коли виросте, стане музикантом. Уже зараз залюбки грає на гітарі, вдаючи з себе справжнього рокера. Але до етапу дорослішання ще далеко, тож уподобання хлопчика ще можуть змінитися й не один раз.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.