На “Холостячці” була з накладним волоссям: як виглядає Злата Огнєвіч без перуки з натуральною зачіскою

"Холостячка" Злата Огнєвіч не завжди виходить на люди зі справжнім волоссям. Частенько використовує спеціальну накладку. Був час, коли без неї не обходилося не лише під час концерту.

Українська співачка частенько експериментувала з кольором і довжиною волосся. Але після того, як деякий час походила блондинкою, її волосся стало мати жалюгідний вигляд. Воно стало ламким і неначе неживим.

Злата Огнєвіч півтора року носила перуку

Тож Златі Огнєвіч довелося приховувати зачіску під перукою. Це така спеціальна система заміщення волосся. Зазвичай накладні пасма співачка використовує перед концертом для виходу на сцену. Але тоді довелося носити накладку й у повсякденні, що дуже незручно. Цілих півтора року знадобилося, допоки ушкоджене фарбуванням волосся відросло й стало виглядати здоровим. Знаменитість дійшла висновку:

“Більше ніколи не буду білявкою і не вбиватиму своє волосся. Я обіцяю шанувальникам і собі”.

До спеціальних накладок на волосся артисти вдаються частенько під час виступів. Коли концертів багато і весь час укладати зачіску й пересушувати прасочкою, то волосся так довго не витримає. Тому і надягають знаменитості штучні замінники.

Злата Огнєвіч півтора року носила перуку

Але в побуті зазвичай ніхто їх не одягає на голову. А от Златі не пощастило – довелося навіть у магазин вбиратися в перуку. Зірка пожалілася, що це дуже некомфортно. Та ті часи, як і знімання “Холостяка”, залишилися в минулому.

Злата Огнєвіч півтора року носила перуку

Нині Огнєвіч може похвалитися власною пишною шевелюрою. До речі, волосся у зірки насправді кучеряве, як і в Насті Каменських. Тож доводиться його весь час розпрямляти. Якщо ж зірка виходить на вулицю з кучерями, то її не впізнають навіть сусіди.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.