“Ніби зраджуєте Катерині”: чоловік Кухар Олександр Стоянов натякнув на розлучення зі своєю дружиною

Відомий український артист балету Олександр Стоянов поділився свіжою світлиною. На кадрі уважні користувачі мережі помітили жінку, яка зовсім не схожа на дружину знаменитості Катерину Кухар

Катерина Кухар, відома українська танцівниця та артиста балету, давно здобула свою популярність. Віддані шанувальники знаменитості слідкують не лише за її творчим життям, але й за тим, що відбувається на особистому фронті. Так, наприклад, останнім часом користувачі мережі почали помічати, що зірка рідко з’являється на публіці зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. Тепер же на сторінці обранця Кухар і взагалі з’явилась світлина з іншою жінкою.

Стоянов на фото з іншою

На своїй Інстаграм-сторінці Олександр Стоянов опублікував фотографію із загадковою дівчиною. Знаменитість повідомив, що шукає волонтерів для організації свого конкурсу серед артистів та артисток балету. На опублікованій світлині знаменитість сидів на стільці, а поруч із ним, обпираючись на його плечі, стояла дівчина.

Чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов показався на свіжій світлині з іншою жінкою
Чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов показався на свіжій світлині з іншою жінкою

У коментарях до нової публікації одна з користувачок мережі зазначила, що їй було неприємно дивитись на свіжу фотографію Олександра Стоянова. Підписниця артиста балету зазначила, що у неї з’явилось враження, ніби чоловік зраджує свою дружину Катерину Кухар. Втім, знаменитість швидко відповів на коментар і розставив усі крапки над “і”. Так, Стоянов зазначив, що на фото він позує зі своєю сестрою.

Олександр Стоянов пояснив, що на свіжій фотографії він позує зі своєю рідною сестрою
Олександр Стоянов пояснив, що на свіжій фотографії він позує зі своєю рідною сестрою

Втім, неможливо оминути увагою, що останнім часом у мережі і дійсно побільшало чуток про те, що Олександр Стоянов і Катерина Кухар планують розлучитись. Так, наприклад, зіркова балерина раніше показала нову зачіску та зазначила – до перукаря вона навідується, коли в особистому житті відбуваються зміни.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.