Парний лук із головних трендів осені 2023: Надя Дорофєєва та Міша Кацурін захопили сімейним затишком (ФОТО)

Відома українська співачка Надя Дорофєєва продемонструвала відмінне почуття стилю. Зірка замилувала свіжими кадрами зі своїм новоспеченим чоловіком

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, попри критику у мережі, не цураються демонструвати ніжні та романтичні почуття одне до одного. Нещодавно відома українська співачка показала шанувальникам осінню домашню фотографію у компанії свого коханого.

Дорофєєва та Кацурін у парному образі

Так, на особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явилась нова фотографія. Знаменитість опублікувала Історію, на якій продемонструвала, яке відмінне почуття стилю у неї з її новоспеченим чоловіком. Надя Дорофєєва показала осінній наряд у кольорах, які пасували до відтінків образу Міші Кацуріна.

Відома українська співачка позувала у сірому світшоті великого розміру, який доповнила короткою темною спідницею плісе. Зірка також одягла гольфи темно-сірого кольору. Надя Дорофєєва взула чорні високі чоботи чорного кольору. А ось обранець артистки, ресторатор Михайло Кацурін, одягнув білий пухнастий светр, який доповнив чорними штанами та чорними кедами. Разом зіркова пара виглядала стильно.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін показались на новій фотографії у парному образі
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін показались на новій фотографії у парному образі

Нагадаємо, що не так давно стало відомо про таємне одруження Наді Дорофєєвої та її бойфренда Михайла Кацуріна. До цього зіркова пара зустрічалась більш як пів року, а врешті закохані вирішили офіційно зареєструвати стосунки. Втім, про заплановане весілля знаменитості не розповідали нікому.

Відома співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін побрались у червні цього року
Відома співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін побрались у червні цього року

Церемонія була секретною. Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін провели захід в Україні, організувавши весілля під Києвом. На свято до закоханих завітало чимало вітчизняних зірок, які також зберігали у таємниці інформацію про те, що зіркова пара побралась.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.