Для Віталія це племінниця, а для Володимира – промінчик світла: як виглядає донечка Кличка, яку виховує сам

Доля склалася так, що Володимир Кличко забрав свою єдину доньку Каю-Євдокію у її зіркової мами Гейден Панеттьєр. Тепер спортсмен виховує дитину самотужки.

2010 року молодший брат мера столиці Володимир Кличко почав зустрічатися з голлівудською акторкою Гейден Панеттьєр. Стосунки у пари не були рівними. Вони то сварилися, то мирилися, попри те, що жили по різні боки океану й бачилися не дуже часто.

Володимир Кличко сам опікується єдиною донькою Каєю-Євдокією

Врешті українець після чергового примирення зробив американці пропозицію і навіть подарував обручку за пів мільйона доларів. Весілля планували зіграти у Києві на День Незалежності, але наречена завагітніла, то цю щасливу подію перенесли.

Володимир Кличко сам опікується єдиною донькою Каєю-Євдокією

У грудні 2014-го на світ з’явилася дівчинка, яку щасливі батьки назвали Каєю-Євдокією. Кличко не відходив від дитинки, а от Гейден страждала від післяпологової депресії. Вона сильно переживала, що набрала зайву вагу. Та замість того, щоб йти у спортзал і займатися фігурою, захопилася алкоголем та наркотичними засобами.

Володимир Кличко сам опікується єдиною донькою Каєю-Євдокією

Довго терпіти подібне Володя не зміг. Забрав донечку й відвіз до своїх батьків в Україну. Відтоді Кая-Євдокія спілкувалася з мамою виключно по відеозв’язку. У 2018-му боксер сповістив, що стосунки з мамою його доньки припинено остаточно.

Володимир Кличко сам опікується єдиною донькою Каєю-Євдокією

Кличко добився, щоб Панеттьєр позбавили материнських прав. Тепер тільки він може опікуватися Каєю. Весь вільний час 47-річний татусь намагається проводити з донькою. А коли його немає поруч, за 8-річною онукою наглядає бабуся.

Володимир виконує усі забаганки донечки. Вони багато подорожують разом. Татусь всіляко підтримує бажання Каї займатися верховою їздою. Чи показує дитині різні боксерські прийомчики, боксер поки що не розповідає.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.