Зірки-Дюймовочки: відомі українські знаменитості маленького зросту – Булітко, Соловій, Могилевська та інші

Дізнайтесь про топ-5 українських зірок маленького зросту, які завоювали країну своїм талантом. Як сьогодні виглядають Зірки-Дюймовочки, та що розповідає Вікторія Булітко про свій зріст.

Українська сцена може пишатися своїми маленькими, але дуже великими зірками, які завжди готові зачарувати, зворушити або розсмішити своїми виступами та творчістю.
Так хто ж з відомих українок не високого зросту? Давайте розглянемо список.

Вікторія Булітко

Українська актриса, яка вражає своєю харизмою. Зріст Вікторії становить лише 155 сантиметрів, але її присутність на сцені завжди помітна. Раніше Вікторія пожартувала, кажучи:

“Мій ріст 154 см, але колись я народилася з ростом у 54 см. Здається, моє життя – це всього лише метр.”

Вікторія Булітко стала популярною завдяки своїй участі у гумористичній передачі “Дизель Шоу” також вона знімалась в комедійних серіалах та театральних виставах. Сьогодні Вікторія вважається однією з найпопулярніших акторок України.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Христина Соловій

Ще однією зіркою маленького зросту і талановитою українською співачкою є Христина Соловій. Зріст Христини 155 см, але це анітрохи не заважає їй відчувати себе комфортно. Варто підкреслити чудовий голос співачки, який зачаровує прихильників.

Христина Соловій
Христина Соловій

Наталя Могилевська

Народна артистка України та переможниця багатьох національних та міжнародних конкурсів, а також хіт-парадів. Її зріст 162 сантиметри. Важко повірити, та на екрані вона здається вища.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Юлія Саніна

Юлія Саніна є популярною українською співачкою, блогеркою та автором пісень. ЇЇ зріст 164 сантиметри. Попри свою мініатюрність, вона завжди демонструє елегантний стиль.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

KAZKA

Українська співачка Олександра Зарицька, стала відомою завдяки участі в популярному шоу «Голос України». Її зріст також становить 164 сантиметри.

KAZKA
KAZKA

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.