“Я вся в чорному”: екс-дружина Добриніна Квіткова здивувала вибором образу на свято до сина в дитячий садок

Відома українська блогерка Даша Квіткова показала свій наряд, який одягла на свято до сина. В такому образі знаменитість вирушила до дитячого садочку

Даша Квіткова, відома українська блогерка та колишня дружина ведучого Нікіти Добриніна, нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться свіжими світлинами та відео, а також постійно розповідає шанувальникам про останні події зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала, як збиралась на свято свого сина у дитячий садок.

На особистій сторінці в Інстаграмі Даша Квіткова розмістила відео, в якому показала процес збору на свято сина. Знаменитість обрала для заходу чорну сукню, масивні чорні чоботи, симпатичну сумку такого ж кольору та білий жакет.

Даша Квіткова показала процес підбору образу для свята свого сина у дитсадку
Даша Квіткова показала процес підбору образу для свята свого сина у дитсадку

Коментуючи відео, на якому знаменитість підбирала елементи образу, Даша Квіткова поділилась цікавим лайфхаком. Зірка зазначила, що до образу потрібно додавати акцентний колір, якщо раптом виявилось так, що один відтінок переважає.

“Якщо я вже вся в чорному, додаємо акцент”, – пояснила свою думку відома українська блогерка.

Раніше Даша Квіткова розповідала, що її найулюбленіший колір – чорний. Саме тому можна припустити, що знаменитість часто користується лайфхаком, яким і поділилась зі своїми шанувальниками.

Даша Квіткова показала, як одяглась для свята свого сина у дитсадку
Даша Квіткова показала, як одяглась для свята свого сина у дитсадку

Варто нагадати, що відома українська блогерка виховує сина Лева, якого народила від свого колишнього чоловіка Нікіти Добриніна. Зіркова пара перебувала у шлюбі декілька років, але не початку цього року закохані вирішили розійтись. За словами ексчоловіка Даші Квіткової, вони рухались у різні боки, тому вирішили продовжити свій шлях окремо.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.