Хто з українських знаменитостей відправив своїх дітей за кордон: донька Фреймут, син Тіни Кароль та інші

Імена відомих українських знаменитостей, які відправили своїх дітей навчатися за кордоном. Про самостійне життя зіркових дітей за межами України та бажання здобути кращу освіту.

Багато відомих українських знаменитостей обирають для своїх дітей навчання за кордоном, вони переконані, що це відкриває їм широкі можливості та гарантує отримання кращої освіти. У цій статті ми розглянемо, чиї діти навчаються за кордоном та як вони планують піти по батьківських стопах.

Син Дмитра Шурова – Лев

Коли сину музиканта Дмитра Шурова виповнилося 19 років, він обрав навчання за кордоном. Зараз він здобуває музичну освіту у Лондоні.

Лев Шуров
Лев Шуров

Донька Маші Єфросиніної – Нана Хромаєва

Донька Маші Єфросиніної, 19-річна Нана Хромаєва. Спочатку вона здобувала освіту у Канаді, але згодом вирішила перейти до навчання в Нідерландах. Нана хотіла бути ближче до рідних та оточенням, з ким відчула себе комфортно. Хоча відстань між навчанням у Канаді та Нідерландах була велика, Нана знайшла своє місце та здобуває вищу освіту.

Нана Хромаєва
Нана Хромаєва

Донька Ольги Фреймут – Злата Мітчелл

Злата Мітчелл – донька відомої телеведучої Ольги Фреймут. Златі 17 років, живе та навчається у Сполучених Штатах. Дівчина займається танцями та регулярно публікує дописи зі свого життя на сторінці в Instagram. Фреймут народила Злату у 2006 році, і її батьком є британець Ніл.

Злата Мітчелл
Злата Мітчелл

Син Тіни Кароль – Веніамін Огір

Ще одним прикладом української знаменитості, чия дитина навчається за кордоном, є син Тіни Кароль, Веніамін Огір. Цей 14-річний хлопець вирішив навчатись у Великій Британії та відвідує елітну школу Repton Preparatory School у Лондоні. Поза навчанням, він захоплюється фехтуванням, грою на фортепіано та барабанах.

Веніамін Огір
Веніамін Огір

Син Катерини Осадчої – Ілля

Українська ведуча Катерина Осадча відправила старшого сина Іллю за кордон для навчання та роботи у США. Він закінчив елітну столичну школу Kyiv International School та вступив до закордонного вишу. Чоловік Катерини, Юрій Горбунов, зауважив, що не слід знаходити внутрішнього ворога в тих, хто обрав навчання за кордоном. Зараз Ілля працює в IT компанії.

Старший син Катерини Осадчої Ілля
Старший син Катерини Осадчої Ілля

Донька Олі Полякової – Марія

І на останок, донька Олі Полякової, Марія, також обрала навчання за кордоном. Вона вступила до вишу у Великій Британії та розглядає музику як своє покликання.

Донька Олі Полякової - Марія
Донька Олі Полякової – Марія

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.