Куди поділася Тамара Яценко з “Шоу довгоносиків”: живе з молодиком, їздить на метро і має купу заздрісників

Тамара Яценко голосно заявила про себе в "Шоу довгоносиків". Після того актриса частенько з'являлася на телеекранах, а нині кудись зникла. Дізнаймося, чим нині займається знаменитість.

Тамара Яценко є народною артисткою. У серпні актриса відзначила 68-річчя. За 40 років театральної творчості знаменитість виходила на сцену в ролі Проні Прокопівни в п’єсі “За двома зайцями” зо сім сотень разів.

Її можна побачити в “Останньому москалі”, в “Слузі народу”. Та найбільше акторка запам’яталася глядачам по “Шоу довгоносиків”. До війни Тамара Олександрівна грала в театрі. Нині має проблеми зі здоров’ям, тож поки не може працювати.

Куди поділася Тамара Яценко з Шоу довгоносиків

Замолоду Тамара навчалася у московському ГІТІСі, але дуже сумувала за Києвом, тому, ставши дипломованою актрисою, відразу повернулася в Україну. Влаштуватися на роботу в театр виявилося не так просто. Тож якийсь довелося підробляти у дитсадочку музичним керівником. Урешті закріпилася в Молодому театрі.

Куди поділася Тамара Яценко з Шоу довгоносиків

“Довгоносики” з одного боку принесли артистці шалену популярність, а з іншого трішки зіпсували подальшу кар’єру, бо театральні режисери стали відмовляти в ролях. Та все ж Яценко стала народною артисткою України. Їй одній вдалося здобути це звання, оминувши проміжкову “заслужену”.

Куди поділася Тамара Яценко з Шоу довгоносиків

Багато з колег не зрозуміли, як це сталося, дуже заздрили та навіть перестали вітатися. Коли Тамара запросила усіх на банкет з нагоди отримання звання, то заздрісники підмовили колег і навіть працівників сцени, щоб не ходили.

Офіційно заміж Яценко ніколи не виходила. Живе цивільним шлюбом із колегою Олегом Коваленком. Попри те, що жінка на 10 років старша, вони чудово ладнають між собою. Особливих статків подружжя не нажило. Мешкають у звичайній квартирі на Оболоні, їздять на метро. Дітей в Олега з Тамарою теж немає.

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.