В Ірини Білик новий роман? Українська Мадонна засвітилася в обіймах нового чоловіка, і це не Коляденко

Ірина Білик в черговий раз заінтригувала шанувальників своїм прекрасним зовнішнім виглядом поряд з симпатичним молодиком. Глядачі губляться у здогадках, хто цей хлопець.

Відома зіркова співачка 53 річна Ірина Білик любить епатувати шанувальників своїми витівками, інтригуючи з ким зараз з чоловіків знаходиться у стосунках.

Чоловіків та романів у житті Ірини чимало

І
Ірина Білик показалась з новим молодиком

Так, першим цивільним чоловіком Ірини був її продюсер Юрій Нікітін. З ним у неї було кохання, але дітей через небажання чоловіка вони не мали.

Ірина ж хотіла, щоб у неї була повноцінні сім’я, тому, коли зустріла Андрія Оверчука, то пара повінчалась, а от офіційного шлюбу співачка брати не хотіла. На той момент Андрій був колишньою моделлю, а Ірина вже у певному сенсі зіркою. Після цих стосунків у пари народився син Гліб, але ніщо не змогло врятувати спільну сім’ю.

Був у співачки й шалений та тривалий роман з артистом Дмитром Коляденком, у якому вирували не дитячі пристрасті. Ці стосунки завершилися також розставанням.

Специфічним був шлюб Ірини з Дмитром Дікусаром, українським хореографом. Відомо, що чоловік молодший за Ірину на 15 років, та й офіційним шлюбом це назвати складно, бо було лише весілля в Ріо-де-Жанейро. Їхні стосунки розпались вже через 3 роки.

Офіційним же чоловіком Білик став режисер та фотограф Аслан Ахмадов, який знімав кліп на одну з її пісень. У пари з’явився син завдяки сурогатному материнству. Втім і з цим чоловіком в Ірини не склалося.

На своїй сторінці в інстаграмі Ірина останнім часом часто стала викладати фото з Дмитром Коляденком, що змусило шанувальників знову заговорити про відродження стосунків. Та ці плітки перебило нове обличчя, з яким Ірина снідала на природі. Молодик та співачка демонстрували вживання звичайної їжі, розкладеної на капоті дорого авто.

“Нащо той гламур?”,- запитувала Ірина, а чоловік запевняв, що “артисти — теж люди”.

Всі користувачі відмітили, що пара дійсно мала чудовий вигляд, але завдяки фільтрам. Також дехто став сподіватися, що має шанс зустріти артистів, яким гламур так обрид, у міській маршрутці.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.