Сергій Танчинець після розлучення з Анною не порвав зв’язків із дітьми: як виглядають зіркові нащадки

Під час "Танців з зірками" глядачі позиціювали Сергія Танчинця як зразкову сімейну людину. Та 2023 рік приніс сумну звістку – шлюб розпався. Де перебувають і як виглядають діти музиканта?

Фронтмен гурту “Без обмежень” Сергій Танчинець, схоже, дуже сумує за своїми дітьми. Через велику відстань татусь змушений спілкуватися з сином та донькою виключно по відеозв’язку.

Сергій Танчинець показав дітей, що мешкають у Японії

У соцмережі Фейсбук музикант розмістив свіжі світлини 14-річної Насті та 5-річного Лук’яна, які нині перебувають зі своєю мамою Анною Танчинець в Японії. Сергій підписав світлину коротко:

“Мої котики”.

Та оскільки штучні котячі вушка причеплені тільки на голівці дівчини, підписники сторінки Танчинця підправили автора:

“Там одна Киця і Мойозиво”.

Щойно почалося повномасштабне вторгнення, дружина Сергія виїхала до Японії разом із дітьми. Анна за професією сходознавиця, чудово володіє японською мовою, тому супроводжує іноземні делегації як перекладачка.

Сергій Танчинець показав дітей, що мешкають у Японії

Оці тисячі кілометрів, що розділили родину, й стали фатальними. Чоловік сповістив про розлучення з дружиною після 15 років шлюбу. Танчинець так прокоментував цю сумну подію:

“Ми пройшли непростий, але чудовий шлях разом. Далі кожен піде своїм”.

Раніше Сергій відгукувався про берегиню родинного вогнища лише в позитивному ключі. Казав, що закохався в Анну, щойно зазирнув їй в очі. Дружина змушена була миритися з його непростим характером і завжди підтримувала в усьому.

Сергій Танчинець показав дітей, що мешкають у Японії

До 15-річчя шлюбу пара не дотягнула лічені місяці. Сергій зазначив, що винних у розлученні немає. Вони залишилися в хороших стосунках і будуть разом продовжувати виховувати дітей. Всі свої ліричні композиції Танчинець раніше присвячував саме Анні. Які музичні твори писатиме тепер, залишається загадкою.

Популярне

Схожі статті

Такий десерт готую на раз, два, три: рулет із заварним кремом, який на смак нагадає еклери. Приготує кожен!

Дуже простий у приготуванні рулет із кремом не потребує хитрих продуктів і не вимагає багато зусиль. На смак такий десерт нагадає всіма улюблені еклери.

Шкіряний топ Руслани, етночобітки Кароль: ці та інші прикиди українців, що стали культовими на “Євробаченні”

Щойно почала брати участь в "Євробаченні", Україна стала відразу ж вражати європейську аудиторію не лише гарними співами та хореографічними постановками, але й дивакуватим вбранням.

Таких пиріжків ще не пробувала. Ароматно, смачно, а як же просто: вся справа в одному секреті з начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки, цю страву нам прищеплювали з дитинства. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт пиріжків, які виходять дуже ніжними і пікантними. Приготування сподобається кожному.