Дружина Влада Ями показала своє життя у США: пішла малювати з дітьми у школу. Згадала, хто вона за фахом?

Родина зіркового та колись неймовірно популярного хореографа та танцюриста Влада Ями весь час з лютого 2022 року перебуває за кордоном в Америці. Що відомо про те, чим зараз займається Лілія Яма?

Зірковий хореограф Влад Яма завжди та всюди співає дифірамби своїй дружині й, як часто кажуть, дякує небесам за зустріч з нею. Відомо що подружжя займається не тільки танцями, а й спортом. Коли Влад та Лілія будували разом кар’єру Влада в Україні, то жінка поєднувала у собі багато образів: це й обраниця зіркового чоловіка, його стиліст, адміністратор та помічниця. Згодом, коли з’явився син, вона стала мамою та  домогосподаркою.

Коли син трохи підріс Лілія проявила себе як блогерка, а також бренд-амбасадорка компанії здорового харчування.

Відомо, що коли родина майнула у США, Лілію продовжував оспівувати чоловік, для якого найвищою цінністю, як виявилось, бути поряд з дружиною та сином. За вибір таких пріоритетів Влада Яму земляки осипають шквалом критики. Тоді дружина виступила на захист свого чоловіка.

“Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Ніхто не знає обставин кожного…”, – відбивала чоловіка від критиків жінка.

Хто ж за фахом дружина Ями?

Майже ніколи не було відвертостей, хто ж Лілія за фахом. Лише одного разу блогерка задовольнила питання шанувальників з цього приводу і виявилося, що фах жінки далекий від сценічної та концертної діяльності. Вона вчителька. Викладачка географії та міжнародного туризму.

Нещодавно у своєму сторіз жінка поділилася тим, як в американській школі разом з сином та іншими дітьми малює картини в рамках своєї волонтерської діяльності, як можна зрозуміти з її коментаря під фото. Можливо все ж таки не дарма навчалась на вчителя?

Л
Дружина Влада Ями показала своє життя у США

Втім, основною своєю місією Лілія вважає залишатися жінкою:

“Таке щастя бути жінкою, дарувати тепло, дбати, надихати, створювати, любити, підтримувати, направляти, підіймати та вірити в найкраще, не дивлячись ні на що…”,- пише дружина Ями.

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.