Маша Полякова вилікувала акне, а Катя Репяхова прибрала зморшки: косметологічні процедури українських зірок

Відомі українські зірки активно змінюють свою зовнішність. Маша Полякова та Катерина Репяхова розповіли про останні косметологічні процедури, які їм у цьому допомогли

Знаменитості приділяють своїй зовнішності особливо багато уваги. Для того, аби на фото та відео виглядати ідеально, потрібно мати цілий алгоритм догляду за собою. Хтось обирає дорогі бренди косметики, а хтось є частим клієнтом пластичних хірургів і косметологів. Маша Полякова та Катерина Репяхова розповіли про свої секрети.

Маша Полякова

Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість розповіла підписникам, чому раніше її неможливо було побачити без макіяжу. Як виявилось, довгий час блогерка лікувала акне – захворювання шкіри, яке супроводжується висипами.

Маша Полякова розповіла, як боролась з акне та показала результати після
Маша Полякова розповіла, як боролась з акне та показала результати після

Маша Полякова розповіла, що їй вдалось вилікувати свою шкіру, а зараз їй залишається слідкувати за її станом. Знаменитість зазначила, що набагато частіше виходить на вулицю без макіяжу, адже їй більше немає чого ховати. Раніше за великою кількістю косметики, пригадала донька Полякової, вона ховала висипи на шкірі.

Катерина Репяхова

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка розповіла про свій останній похід до косметолога. Знаменитість зізналась, що у 29 років вирішила вколоти ботокс. Катерина Репяхова показала, як проходила процедура та попередила, що результат можна буде побачити лише через два тижні.

Катерина Репяхова повідомила, що зробила укол ботоксу у косметолога
Катерина Репяхова повідомила, що зробила укол ботоксу у косметолога

Катерина Репяхова також розповіла, що за допомогою ботоксу вона вирішила позбутись від зморщок у кутках очей, у зоні між бровами. До слова, раніше дружина відомого українського музиканта вже розповідала, що саме ці риси зовнішності її бентежать у собі.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.