Володя Дантес і Даша Кацуріна віднині житимуть разом: як виглядає заміський будинок, в якому поселилася пара

Володя Дантес і Даша Кацуріна вирішили якийсь час пожити разом і перебралися жити в спільний будинок за містом. Зазирнемо в середину й оцінимо інтер'єр нової оселі.

Дизайнерка й музикант заткнули роти всім, хто вважає їхній роман звичайною показухою і помстою Наді Дорофєєвій та Міші Кацуріну. Тепер Даша й Володя мешкатимуть разом у двоповерховому будинку.

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної

Попри те, що Даша деякий час перебувала в Польщі, вона, певно, прийняла остаточне рішення повернутися в Україну. Тож голубки взяли в оренду ошатне просторе житло. Кацуріна так прокоментувала свої дії:

“Є вірогідність, що я нарешті остаточно переїду, налагоджу графік, заспокоюсь і повернуся до вас”.

Певно, до подібного рішення маму двох дітлахів підштовхнули заняття з сексологом, про які вона сповіщала підписникам. Кацуріна з Дантесом не лише встигли розкласти речі в коробках, але й прокинулися вранці разом.

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної

Бізнесвумен показала спільний з Володею сніданок. З’ясувалося, що Дантес уміє готувати вівсянку, ще й так, аби догодити 2-річному Іванку, сину Даші. Чи дали покуштувати наїдок старшій сестричці хлопчика Саші, не сповіщається. Артист так поспішав на кухню, що не встиг вдягти футболку і світить голим торсом. Сама ж молодичка не може нарадітися:

“Перша вівсянка в нашому новому домі з Володимиром Дантесом”.

Звісно, якби Кацуріна сама займалася дизайном інтер’єру, то будинок виглядав би зовсім по-іншому. А так усе дуже нейтрально. Білі стіни, ламінатна підлога, відсутність штор на вікнах.

Як виглядає будинок Володимира Дантеса та Даші Кацуріної

Лише у спальні з двоспальним ліжком є сірі важкі портьєри, щоб перекривати доступ світла під час сну. Кухня, на якій вже встиг попоратися музикант, теж виконана в білих тонах. Плита електрична, тож, напевно, десь має бути генератор на випадок блекауту.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.