Камалія, Полякова і Сумська розповіли, як чоловіки зробили їм пропозицію: одна з них взяла ініціативу сама

У шоубізі чимало пар, які живуть разом не одне десятиліття. Тим цікавіше дізнатися, як розпочиналися їхні стосунки та за яких умов було зроблено пропозицію руки й серця.

Камалія

Співачка з Мохаммадом Захуром уже 20 років разом. Навіть у заяву про розлучення пари особливо ніхто не повірив. Вони познайомилися в ресторані. Камалію запросили заспівати для бізнесменів. Вона не відмовилася.

Як чоловік зробив пропозицію Камалії

Зірка звернула увагу на пакистанця, очі якого світилися. Вона закохалася в Захура з першого погляду. Таке ж відбулося й з мільярдером. Чоловік запросив дівчину на ланч. Вони стали жити разом, а за 2 місяці коханий запропонував руку й серце. У цьому шлюбі народилися близнята Мірабелла та Арабелла.

Оля Полякова

З Вадимом Буряковським, який старший за неї на 16 років, співачка побралася 19 років тому. Оля виступала на кораблі, де бізнесмен відзначав 40-річчя. Іменинник, попри те, що був одружений, узяв її номер телефону. Вони подружилися, а коли чоловік розв’язав проблему з бойфрендом зірки, між ними почалося кохання.

Як чоловік зробив пропозицію Поляковій

Коли ж Полякова натякнула чоловіку, що він одружений, той швиденько розлучився. Вранці, коли Оля прокинулася і вийшла зі спальні, вона побачила на кухні шампанське, ікру, а Вадим став на одне коліно та одяг білявці на пальчик обручку з брюликом на 5 каратів. Звісно, вона не відмовила.

Ольга Сумська

Віталій Борисюк закохався в Ольгу Сумську під час репетиції. Вони грали любовну сцену. Чоловік обійняв жінку ззаду, вдихнув її аромат і пропав назавжди. Коли запросив уперше додому, то відправив сестру піти погуляти, а сам навіть не потурбувався про щось смачненьке, настільки був захоплений коханням.

Як чоловік зробив пропозицію Сумській

Вони прожили 6 років разом. Ольга втомилася чекати, допоки Віталій запросить її заміж, тож зробила пропозицію першою, сказавши, що пора оформлювати стосунки. Костюми на весілля позичили в театрі, оскільки тоді повсюди царював суцільний дефіцит. А обручки теж були не їхні. Лише згодом Борисюк придбав справжні.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.