Маша Єфросиніна тепер білявка: ведуча перевтілилась у зіркову подругу Олю Полякову. Тепер в Олі є двійник?

Про перевтілення Маші Єфросиніної та її новий стиль. Реакція Олі Полякової та самої ведучої. Що думають фанати про зовнішні зміни Маші. (ФОТО)

Нещодавно ми отримали чергову порцію свіжих фото та відео від української телеведучої Маші Єфросиніної, яка здивувала своїх прихильників новим образом. Відома своєю непередбачуваністю, Маша Єфросиніна радикально змінила свій стиль, і це викликало обговорення серед її шанувальників. У своєму Instagram-пості, вона показала, як гарно проводить час зі своєю подругою Ольгою Поляковою.

Марія Єфросиніна та Ольга Полякова
Марія Єфросиніна та Ольга Полякова

Маша перефарбувалася в блондинку та одягла концертний костюм Полякової, прокоментувавши, що “костюм королеви сів на Марійку ідеально”. Сама Єфросиніна була в захваті від свого нового образу та, здається, прагнула взяти на себе роль королеви ночі.

Скріншот з публікації Маші Єфросиніної
Скріншот з публікації Маші Єфросиніної

Звісно, Полякова підтримала подругу в експерименті перевтілення. Ольга навіть одягла Машу у свою відому шапочку, яку раніше називала “Кокошником”.

“Як ти в цьому ходиш?” – запитала Маша.

“Я не тільки в цьому ходжу, а ще співаю і танцюю” – відповіла співачка.

Зіркові дівчата давно відомі своєю міцною дружбою, і в мережі можна знайти безліч фотографій, де вони разом. У наступному дописі, Ольга обіймає Єфросиніну, пропонуючи їй яскраво намалювати губи та стати двійником співачки.

Марія Єфросиніна та Ольга Полякова
Марія Єфросиніна та Ольга Полякова

Варто відзначити, що обидві славляться своїми довгими ніжками, що робить їх найвищими зірками серед українських знаменитостей. Тепер же, вони ще й зовнішньо схожі. Головне, щоб Марія не одягала “Кокошник” на свої інтерв’ю, бо тоді їх можна сплутати.

Ця неочікувана зміна стилю Маші Єфросиніної викликає захоплення серед її шанувальників. Підписники ведучої, як завжди, засипали її компліментами під дописом. Також у коментарях фанати прирівнюють Марію до Лободи, Сумської, Кіри Найтлі та навіть Оксани Марченко. Багато різних коментарів, але що б не писали, Маша – справжня красуня, яка не боїться експериментувати.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!