Alyosha показала, як виглядала 20 років тому: тепер вона Олена Тополя і не має дечого з минулого (ФОТО)

Alyosha позбулася свого сценічного імені, повернувшись до паспортних даних – Олена Тополя. Натомість про минуле не забуває. Виклала в мережу світлину 20-річної давнини.

Поглянувши на фото дружини Тараса Тополі зразка 2003 року, підписники Інстаграм-акаунту ахнули. Олена вбрана у рвані джинси та дуже коротенький топ, ще й світить накачаним торсом. Та найбільше на чорно-білій світлині вражає волосся співачки.

Довгі локони 17-річної дівчини сягають низької лінії талії штанів. Тополя й зараз має чудовий вигляд, та після трьох пологів прес уже не може бути таким міцним, як 20 років тому. Тож Alyosha зауважила під постом:

“20 років тому. Що я можу повторити, так це волосся. Ніяких ножиць більше”.

Тож ловимо артистку на слові й слідкуємо за її шевелюрою, яка й нині доволі пишна. Фани співачки відзначили, що 20 років минули для Олени майже непомітно. Хіба що стала трішки жіночнішою. А ще зазначили, що довге волосся зірці пасує якнайкраще.

Альоша та Тарас Тополя замолоду

Щоправда, знайшлися й такі, що не повірили в можливість відростити таке волосся у 37 років. Все-таки 17-річчя не повернеш.

Тополя стала мамою вперше у 27 років. Виходить, що на цьому фото вона ще не знала своєї майбутньої долі й, швидше за все, не була знайома з майбутнім благовірним Тарасом. Закохані, щоправда, розповідають, що спочатку зустрічалися таємно від сторонніх очей. Який час тривав подібний роман, невідомо.

Альоша та Тарас Тополя замолоду

Коли Олена завагітніла, довелося розкрити карти. Та й після цього вони не одразу одружилися. Спочатку зірка поїхала за океан до Америки, де народила первістка. І лише за 4 місяці, коли породілля з немовлям на руках повернулася до Києва, відбулося символічне весілля, задля того, щоб малюк зростав у повній сім’ї. Відтоді лелека ще двічі навідувався до оселі Тополь.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.