Старший син Сніжани Бабкіної вже дотягнувся зростом до вітчима Сергія: на кого схожий 16-річний підліток

Коли Сніжана зійшлася з Сергієм Бабкіним, в неї був маленький синочок. Тож музикант вважає Артура практично своїм рідним сином. Підліток відзначив 16-річчя і значно виріс.

Сніжана Бабкіна обожнює свого первістка. У день його 16-ліття матуся назвала сина пафосно:

“Мій король Артур. Мій перший! Мій величезний досвід. Моє поєднання сили, впертості, любові, ніжності, чуттєвості”.

Пост в Інстаграмі жінка проілюструвала світлиною, на якій перебувають утрьох – мама, вітчим та сам винуватець урочистості. Артур має дуже коротку стрижку і вже сягнув зростом до Сергія Бабкіна. Якщо зважити, що юнаки ростуть до 21 року, то Артур, найімовірніше, надалі переросте музиканта на цілу голову.

Як виглядає старший син Сніжани Бабкіної

Нині родина перебуває у Німеччині. Сергій, Сніжана і троє дітей виїхали туди на початку повномасштабного вторгнення. За це на музиканта вилили купу хейту. Сніжана захищала благовірного, немов тигриця, сповіщаючи, що він виїхав абсолютно законно та має необхідність в операції на очах.

У листопаді 2022 року Бабкін повернувся до України. Став їздити з гастролями по всій країні, влаштовуючи квартирники, які мали шалений попит. Якщо зазирнути в Інстаграм Сергія, він сповнений жовто-блакитних кольорів та патріотичних постів й сповіщень про благодійну допомогу.

Як виглядає старший син Сніжани Бабкіної

Натомість Бабкіна постійно критикують у мережі. Коли він видав пісню “Зрада”, ганьба у коментах була такою, що трек видалили з Інстаграму, тож послухати його шанувальники могли виключно на Ютубі. Звісно, деякі люди повважали пісню з дуже глибоким змістом, який далеко не всі здатні осягнути.

Та невдовзі знову спливла чергова “зрада”. З’ясувалося, що організаторами концертів Бабкіна стали російські посередники. Сніжані знову довелося відмазувати чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.