Санта Дімопулос, записуючи блоги, засвітила власний будинок у Дубаї: оцінимо багатий інтер’єр

Нещодавно родина Санти Дімопулос перебралася до ОАЕ, де в чоловіка віагрянки є бізнес. Тепер блогерка викладає в Інстаграм пости, з яких можна судити, як виглядає оселя знаменитості.

У вересні Санта Дімопулос майже місяць перебувала в Києві. За цей час устигла змінити ім’я та навіть по батькові. Тепер за документами чорнявка є Сантою Дмитрівною, хоча раніше у паспорті був запис: Хрисанті Янісівна.

Санта Дімопулос засвітила власний будинок у Дубаї

З новими документами та спокійним серцем Санта повернулася в Дубай. Попервах, щойно почалися бомбардування Києва, родина виїхала до Франції. Змінили кілька місць, допоки остаточно не закріпилися в Еміратах.

Тут Ігор Кучеренко може вільно займатися власним бізнесом, а дружина насолоджується безпекою, комфортом та цікавим дозвіллям. Дітям також знайшлося заняття – брат та сестричка пішли до школи. Навчальні заклади розташовані зовсім поряд.

Санта Дімопулос засвітила власний будинок у Дубаї

Санта регулярно викладає в мережу світлини зі свого нового житла. Тож можна собі уявити інтер’єр оселі. 36-річна блогерка похвалилася великим гарним дзеркалом. Тепер слід очікувати від красуні селфі у повний зріст з застосуванням подібного атрибуту.

Санта Дімопулос засвітила власний будинок у Дубаї

Щоб не втратити гарних форм, чемпіонка світу з фітнесу постійно робить спортивні вправи. До цього заняття залучає й 4-річну Софійку. Тож можемо бачити, за яких обставин відбуваються уроки фізичної активності.

Санта Дімопулос засвітила власний будинок у Дубаї

Вікна у кімнаті великі, панорамні. Стіни пофарбовані у світлі кольори, а меблі – білосніжні. Під стіною величезна плазма, поряд фортепіано. Тож Софійка отримує всебічний розвиток – не лише фізичний, але й музичний.

На інших світлинах Дімопулос зняла себе в спідньому прямо в спальні. Інтер’єр цієї кімнати мінімалістичний. Є велике ліжко, світильник на ніжці й тепер уже вище згадуване чимале дзеркало.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.