Модельєри розповіли про модні тенденції 2024: Леся Нікітюк і Катя Осадча вже в тренді (ФОТО)

Дізнайтесь про модні тренди на 2024 рік та подробиці, які розповідають модельєри. Стильні та модні образи українських знаменитостей та у кого з них бездоганний смак.

Українські знаменитості завжди в центрі уваги завдяки своєму бездоганному стилю та модним експериментам. Перш ніж перейти до списку наймодніших зірок, давайте детальніше розглянемо модні тренди на 2024 рік, про які розповідають модельєри.

Що ж чекає на нас у світі моди у 2024 році?

Прозорість

Це один із головних трендів наступного сезону. В порівнянні з попереднім роком, ми побачимо більше напівпрозорих образів. Зауважимо, що однією з найвідоміших прихильниць цього тренду є Вікторія Бекхем.

Прозорість
Прозорість

Біла сукня

Велика увага для білих суконь, які відступають від традиційної маленької чорної сукні. Такі сукні мають тонкі бретелі та ніжно переходять на середину спинки.

Біла сукня
Біла сукня

Шкіра

Ще одним трендом на 2024 рік є шкіра, як натуральна, так і еко. Жакети та куртки з цього матеріалу стають альтернативою класичному піджаку, навіть у теплу погоду.

Шкіра
Шкіра

Бахрома

Ще одним яскравим трендом є бахрома, яка буде доповненням до розкішного образу. Від Prada до Dior, бахрома обіцяє бути популярною серед зірок, даруючи їхнім образам більше яскравості, сяйва та стразів.

Бахрома
Бахрома

А тепер пригляньмось до того, які українські знаменитості слідують світовим модним тенденціям та часто вражають своїм стилем.

Леся Нікітюк

Телеведуча завжди слідкує за актуальними трендами та вміє підкреслити свою фігуру, вибираючи стильні образи.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Маша Єфросиніна

Популярна ведуча демонструє різні стилі в одязі, від спортивного стилю до елегантних костюмів.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Катя Осадча

Ведуча завжди була модним гуру, вона ніколи не залишила свою стильність, вибираючи різні образи та гламурний одяг.

Катя Осадча
Катя Осадча

Мода на 2024 рік обіцяє бути яскравою та стильною, і українські знаменитості є найкращим прикладом втілення цих трендів у свої гардероби.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.