Ірина Федишин з Іспанії показала, як підросли її сини: на кого з батьків схожі старший та молодший (ФОТО)

Ірина Федишин вибралася з дітьми та чоловіком у тур до Іспанії. Споглядаючи за фотозвітом зірки з місця події, можна відстежити, як підросли двоє синів подружжя.

36-річна співачка Ірина Федишин провела 3-тижневий тур містами Іспанії. Давала благодійні концерти, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ. 13 жовтня прибули на місце і вже ввечері співачка вийшла на сцену в Марбельї.

Ірина Федишин показала, на кого схожі сини

Іспанський десант був підсилений Анною Добриднєвою та Сергієм Лазановським. Отак гуртом і виступали та проводили благодійні аукціони. У підсумку вдалося зробити чимало. Федишин прозвітувала про замовлення на зароблені гроші сотні дронів. Їх уже проплатили, тож невдовзі необхідні атрибути доправлять до наших захисників.

Ірина Федишин показала, на кого схожі сини

Останній день турне артисти провели в Барселоні. Ірина дозволила собі трішки розслабитися після напруженої праці й зробити селфі з чоловіком Віталієм Човником та дітьми на тлі храму Святої Родини.

Ірина Федишин показала, на кого схожі сини

Оскільки було всього 2 годинки вільного часу, сім’я українців не мала можливості відвідати інші пам’ятки цього гарного міста. Допоки одні підписники в Інстаграмі співачки захоплювалися гарним виглядом Ірини та робили компліменти синам, що останнім часом помітно підросли, інші, як годиться, вдарилися в хейт.

Найбільше злих коментаторів цікавило, чому це Човник у 40 років покинув межі країни. Ірина пояснила хейтерам, що Віталій, по-перше, є її менеджером, а, по-друге, головою благодійного фонду, тож виїхав за межі України абсолютно законно і, до речі, вже повернувся назад.

Якщо відкинути негатив й уважно оглянути родинні світлини, сам собою напрошується висновок: 12-річний Юрчик дуже схожий на тата, а от 8-річний Олег є копією зіркової матусі.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.